Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Zonguldak'ta feci kaza: 3'ü ağır 4 yaralı

Zonguldak'ta feci kaza: 3'ü ağır 4 yaralı

YAŞAM Haberleri

Zonguldak’ın Ereğli ilçesinde otomobil kavşaktan dönüş yapan su tankeri ile çarpıştı. Kazada hurdaya dönen otomobilin sürücüsü ve içerisinde 3 kişi yaralandı.

Kaza gece saat 01.30 sıralarında Kışla Kavşağı’nda meydana geldi. Edinilen bilgiye göre Abdülbaki Taşkın (19) idaresindeki 67 UF 130 plakalı otomobil şehir merkezi istikametine seyir ederken, kavşaktan Kışla Sanayisi’ne dönüş yapan Engin Sezer (37) idaresindeki Kdz. Ereğli Belediyesi’ne ait 67 LY 201 plakalı su tankerine çarptı. Kazada hurdaya dönen otomobilde ki Onurcan Odabaş (20), Melih Andiç (19), Fatih Demirdelen (19) ile sürücü Abdülbaki Taşkın yaralandı. Polis ekiplerinin haber vermesi üzerine olay yerine gelen 112 sağlık görevlileri yaralılara ilk müdahaleyi olay yerinde yaptıktan sonra 3 ayrı ambulansla Kdz. Ereğli Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Kazada yaralanan Onurcan Odabaş arkadaşlarının durumuna bakarken bir anda yere yığıldı. Yaralanan Odabaş’a polis ekipleri ile olay yerinde bulunan vatandaşlar yardım ederek yol kenarına aldı. Onurcan Odabaş sağlık ekiplerinin müdahalesi sonrası hastaneye kaldırıldı. Kazayı duyup olay yerine gelen yaralıların yakınları kısa süreli panik yaşarken, otomobil sürücüsü Abdülbaki Taşkın ise kazanın nasıl olduğunu anlayamadığını söyledi. 
Kaza nedeniyle kapanan yol otomobilin çekici ile kaldırılmasının ardından yeniden trafiğe açılırken, tanker sürücüsü Engin Sezer ifadesi için karakola götürüldü. 
Kazada yaralanan üç kişinin durumu ciddiyetini korurken, polis kaza ile ilgili olarak soruşturma başlattı. 

Düzenleyen:  - YAŞAM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...