Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Konya'da kadın cinayeti

Düzenleyen:
Konya'da kadın cinayeti

YAŞAM Haberleri

Konya’nın Kulu ilçesinde, 2 yıl önce eşinden ayrıldığı iddia edilen bir kadın sokak ortasında vurularak öldürüldü.

Olay, Kemaliye Mahallesi Aksu Sokağı'nda meydana geldi. İddiaya göre, severek kaçtığı eşinden 2 yıl önce ayrılan 24 yaşındaki Banu Demirok, yanına yaklaşan bir araçtan tüfekle 3 el ateş edilerek vuruldu.

Konya'da kadın cinayeti

Genç kadın olay yerinde sağlık ekiplerinin yaptığı tüm müdahaleye rağmen hayatını kaybederken tüfekten çıkan saçmalar yoldan geçen bir kişinin kulağı ve kolundan hafif yaralanmasına neden oldu.

Konya'da kadın cinayeti
 
Olay yerine giden gazeteciler ise polis engeliyle karşılaştı. İlçe Emniyet Müdürü Erdinç Gürkan gazetecilere bağırarak üzerlerine yürüdü. Gazetecileri tartaklamaya çalışan Emniyet Müdürü diğer polisler tarafından engellendi. “Görevimizi yapıyoruz” diyen gazetecilere, “Ne diyorsunuz siz ya” diyerek üzerlerine yürüyen İlçe Emniyet Müdürü Gürkan, gazeteciler bölgeden uzaklaştırıldıktan sonra emniyet şeridi çektirdi.Polis, Antalya plakalı araçla ilçeden kaçan olayın faili olduğu ileri sürülen Mehmet Y.'nin yakalanması için çalışma başlattı. 

Konya'da kadın cinayeti

 

Düzenleyen:  - YAŞAM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...