Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Bolu’da otomobil takla attı: 4 yaralı

Düzenleyen:
Bolu’da otomobil takla attı: 4 yaralı

YAŞAM Haberleri

Bolu'da kontrolden çıkıp takla atan otomobildeki 4 kişi yaralandı. Sağ baş parmağı kopan 8 yaşındaki Orhan Efe Vural, kopan parça bulunduktan sonra hastaneye götürüldü.

Kaza, saat 13.30 sıralarında TEM yolu Yeniçağa Gişeleri’ne 1 kilometre uzaklıkta meydana geldi. Bayram tatili için İstanbul’dan Ankara yönüne giden 38 yaşındaki Hakan Bekir Vural yönetimindeki 19 TK 719 plakalı otomobil, sürücüsünün kontrolünden çıkarak refüje savrularak takla attı. Kazada, sürücü Hakan Bekir Vural, oğlu Orhan Efe Vural ile Gökhan Dönmez ve Mualla Esen Dönmez yaralandı. Yaralılar, sağlık ekiplerinin olay yerinde yaptığı ilk müdahalenin ardından İzzet Baysal Devlet Hastanesi Köroğlu ünitesi ile Abant İzzet Baysal Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırıldı.

Orhan Efe Vural’a ambulansta müdahale edilirken sağ baş parmağının kaza sırasında koptuğu fark edildi. Bunun üzerine kopan parmağın bulunması için arama çalışması başlatıldı. Polis ve Karayolları ekipleri, orta refüjde aracın etrafında otların arasında parmak aradı.

Kısa süre sonra bulunan parmak pet şişe içine konulup hastaneye götürüldü. Durumu ağır olan Orhan Efe Vural hastanede ameliyata alınırken, parmağının da yerine dikileceği belirtildi. Kazayla ilgil isoruşturma başlatıldı.

KAYNAK:HÜRRİYET

Düzenleyen:  - YAŞAM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...