Beyoğlu'nda korku dolu anlar

Düzenleyen:
Beyoğlu'nda korku dolu anlar

YAŞAM Haberleri

Beyoğlu'nda yangın paniği Beyoğlu Tarlabaşı'ndaki kentsel dönüşüm kapsamında bulunan üç katlı boş bina alev alev yandı.

Binadan yükselen alevlerin yan taraftaki 5 katlı binaya sıçraması nedeniyle vatandaşlar dairelerinden tahliye edilirken, mahalle sakinleri yangın nedeniyle büyük panik yaşadı.Yangın, saat 17.00 sıralarında Tarlabaşı Karanlık Bakkal Sokak'taki boş bir binada meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, kentsel dönüşüm kapsamı nedeniyle daha önceden boşaltılmış olan binada, henüz bilinmeyen nedenle yangın çıktı. Alevlerin yükseldiğini gören mahalle sakinleri, durumu itfaiye ekiplerine bildirdi. Beyoğlu ve Şişli ve Fatih itfaiye ekipleri, kısa sürede olay yerine geldi.

İtfaiye ekipleri bölgeye seyir halindeyken binadan yüksek alevler hemen yanındaki 5 katlı binanın çatısına da sıçradı. Olay yerine gelen itfaiye ekipleri, mahalle sakinlerinin oluşturduğu izdiham nedeniyle yangına müdahale etmekte güçlük çekerken, alevlerin sirayet ettiği yan binada ikamet eden bir kadın kedilerinin içeride mahsur kaldığını söyleyerek gözyaşı döktü. Kadın, yapılan incelemelerde kedilerin evde olmadığı anlaşılınca büyük bir sevinç yaşadı.

Ölen ya da yaralananın olmadığı yangın, yaklaşık 1 saatte kontrol altına alınabildi. Maddi hasara yol açan yangında, bina önünde park halinde bulunan bir Otomobil, düşen ateş parçaları ve kıvılcımlar nedeniyle yanma tehlikesi atlattı. Polis, yangın bölgesine şerit çekerek vatandaşları bölgeden uzaklaştırdı. Olayla ilgili inceleme başlatıldı.

Düzenleyen:  - YAŞAM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...