HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__

Kapadokya'da balonlar havalanmadı

Düzenleyen:
Kapadokya'da balonlar havalanmadı
Kapadokya, Haberler, Nevşehir, Haber

YAŞAM Haberleri

​Türkiye’nin en önemli turizm merkezlerinden biri olan Kapadokya’da Ramazan Bayramının ilk günü balon uçuşları iptal oldu.

Türkiye’nin sıcak hava balonculuğu ile ünlü Kapadokya bölgesinde balon uçuşlarına rüzgar engel oldu. Dünyanın çeşitli ülkelerinden Kapadokya’ya gelerek bölgeyi kuş bakışı havadan izlemek isteyen yabancı turistlerin yanı sıra Ramazan Bayramı tatilini bölgede geçirmek isteyen yerli turistler Ramazan Bayramının ilk günü balon turlarının iptal edilmesi ile hayal kırıklığına uğradı. Sivil Havacılık Genel Müdürlüğü tarafından bölgede rüzgarın zaman zaman şiddetli olması nedeniyle sabah 05.45’e kadar balon uçuşlarına izin vermedi. İlerleyen saatlerde de rüzgarlı havanın balon uçuşlarına el vermemesi nedeniyle de balon uçuşları iptal edildi. Nevşehir’in merkez ilçeye bağlı Göreme beldesinde bulunan balon uçuş alanında ise balon sepetleri uzun süre bekletildi.

Düzenleyen:  - YAŞAM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...