Şehitlikte nöbetçi askerin gözyaşları

Düzenleyen:
Şehitlikte nöbetçi askerin gözyaşları

YAŞAM Haberleri

Şehit oğlunun mezarı başında "Ciğerim yanıyor" diye feryat eden anne, nöbetçi askeri ağlattı.

Jandarma Uzman Erbaş Alper Öçay, 2003 yılında Bingöl’ün Yayladere mevkiinde bölücü terör örgütü PKK ile girilen çatışmada şehit oldu. Anne Türkan Öçay (64) tam 13 yıldır her cuma ve her bayramda oğlunun kabristanını ziyaret ediyor. Ramazan Bayramı’nda da oğlunu yalnız bırakmayarak kabri başına gelen Öçay’ın feryadı herkesi duygulandırdı.

"CİĞERİM YANIYOR"

Anne Öçay, oğlunun kabri başında onun fabrikada çalıştığını, ancak sigortası yatmadığı için işi bırakıp uzman erbaşlık sınavına girdiğini ve evlendikten 6 ay sonra şehit olduğunu belirterek, "Ciğerim yanıyor aradan tam 13 yıl geçti, ancak hala dün gibi. Yeni şehit haberleri geldikçe benim oğlum yeniden şehit olmuş gibi oluyor. Onun şehit olması bizi yaktı. Gelinin de oğlumdan sonra evlenmesi daha da acı oldu. Artık analar ağlamasın" diyerek feryat etti.

NÖBETÇİ ASKER AĞLADI

Ramazan Bayramı nedeniyle şehitlikte görev alan ve şehit annesi Türkan Öçay’ın yanı başında duran Uğur Al adlı bir asker ise annenin bu feryadını duyunca gözyaşlarını tutamadı. Asker daha sonra anneyle birlikte de dua etti.

Düzenleyen:  - YAŞAM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...