Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Sokak ortasında evlilik teklifine temizlik cezası

Düzenleyen:
Sokak ortasında evlilik teklifine temizlik cezası

YAŞAM Haberleri

İzmit'te evlilik teklifi sonrası ''Evet'' cevabı alan gencin eline süpürgeyi veren temizlik işçisi Ayhan Poyraz, damat adayına ceza vererek kirlettiği yerleri temizletti.

Kocaeli’nin İzmit ilçesinin en kalabalık yerlerinden biri olan Fethiye caddesinde bir genç, 5 yıldır birlikte olduğu kız arkadaşına yüzlerce kişinin arasında evlilik teklifi yaptı. Cadde ortasına astığı pankart önünde birlikte olduğu Şevkiye Terzi’nin önünde diz çökerek yaptığı tekliften “Evet” cevabı alan damat adayı Volkan Bal, teklif sonrası bir sürprizi de kendisi yaşadı. Teklif sırasında patlatılarak yerlere dökülen konfetileri temizlemeye gelen belediye görevlisi Ayhan Poyraz, damat adayına ceza vererek kirlettiği yerleri temizletti.

Sokak ortasında evlilik teklifine temizlik cezası

Temizlik görevlisinin elindeki süpürge ve küreği alan damat adayı Volkan Bal, aldığı “Evet” teklifi sonrası gelen cezanın kendisine ödül gibi geldiğini ifade etti. Genç çifte şaka ile karışık ceza verdiğini söyleyen İzmit Belediyesi temizlik görevlisi Ayhan Poyraz, “Benim işim bu. Sokağı süpürmezsem amirlerim bana kızar. Bir şaka yaptım. O da istediğini aldı ben de istediğimi aldım. Allah tamamına erdirir inşallah” dedi.

Sokak ortasında evlilik teklifine temizlik cezası

Evlilik teklifi karşısında şaşırdığını dile getiren Şevkiye Terzi, “Mutluyum. Böyle bir teklif almak bana özel hissettirdi. Herkese nasip olmaz. 5 yıldır birlikteyiz. Daha önce birçok kez teklif etmesini söyledim ama pek oralı olmadı” diye konuştu.

Sokak ortasında evlilik teklifine temizlik cezası

Teklif fikrinin oluşmasında annesinden yardım aldığını söyleyen Volkan Bal da, “Annemler bana gaz verince durum böyle oldu. Ailesinin ilişkimizden haberi var ama şu anki tekliften bilgileri yok. Ailesinin bilgisi yok ama verirler diye düşünüyorum” şeklinde konuştu. Öte yandan evlilik teklifi öncesinde cadde üzerinde toplanan meraklı kalabalık ise teklif anında alkışlarla genç çifte destek oldular. Yaşanan teklifi cep telefonları ile kayda alan kalabalık teklifin ardından çifte mutluluklar dileyerek dağıldılar. 

 

Düzenleyen:  - YAŞAM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...