Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Beşiktaş'ta denize giren genç kayboldu

Beşiktaş'ta denize giren genç kayboldu

YAŞAM Haberleri

Beşiktaş'ta arkadaşlarıyla birlikte denize giren 17 yaşındaki Barış İ. kayboldu. Kıyı Emniyeti ve Deniz polisi uzun aramalara rağmen kaybolan genci bulamadı.

Olay Bebek sahilinde 02.00 sıralarında meydana geldi. İddiaya göre Barış İ. arkadaşları ile yüzmek için sahile geldi. Dört arkadaşı ile birlikte denize giren Barış İ. (17) bir süre sonra gözden kayboldu. Barış İ. ile birlikte denize giren arkadaşları ise yaşanan olay üzerine karaya çıkarak, polise haber verdi. Olay yerine gelen Deniz polisi ve Kıyı Emniyeti'ne ait tekne kayıp genci bulmak için çalışma başlattı. Bu esnada sahile gelen itfaiye ekipleride denize ışık tutarak çalışmalara destek oldu.Uzun süren aramaların ardından bir sonuca ulaşılamadı. Barış İ. ile denize giren 4 arkadaşı ise ifadeleri alınmak üzere Beşiktaş Polis Merkezine götürüldü.Öte yandan kayıp genci arama çalışmalarına sabah saatlerinde tekrar başlanacağı öğrenildi.

Düzenleyen:  - YAŞAM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...