Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Taksiciye kırmızı ışıkta silahlı saldırı

Düzenleyen:
Taksiciye kırmızı ışıkta silahlı saldırı

YAŞAM Haberleri

Adana'da kırmızı ışıkta duran taksici uğradığı silahlı saldırı sonucu yaralandı.

Edinilen bilgiye göre, olay Yüreğir ilçesi, Yenidoğan Mahallesi'nde meydana geldi. Taksici Murat Çınar, kadın akrabasıyla birlikte Kürkçüler Ceza İnfaz Kurumu'nda yatan kardeşi Mustafa Çınar'ı ziyarete gitti. Çınar, kardeşiyle görüştükten sonra taksisiyle D-400 karayolunu kullanarak şehir merkezine doğru hareket etti. Çınar, Yenidoğan Mahallesi mevkisine geldiğinde kırmızı ışıkta durdu. Bu sırada motosikletli kasklı iki kişi yanına yaklaşarak art arda ateş etmeye başladı. 9 el ateş edilen Çınar, kolundan ve bacaklarından yaralandı. Saldırganlar olay yerinden kaçtı. Takside bulunan kadın ise 112 Acil Servis'i aradı.
Yaralı taksicisi olay yerine gelen ambulansla bir özel hastaneye kaldırılarak tedavi altına alındı. Olayın tanığı kadın ise yaşadıklarını korku içinde olay yerine gelen polise anlattı.
Polis zanlıların yakalanması için geniş çaplı araştırma başlattı. 

Düzenleyen:  - YAŞAM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...