Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Avşa'ya 130 bin tatilci gelince yiyecek sıkıntısı başgösterdi

Düzenleyen:
Avşa'ya 130 bin tatilci gelince yiyecek sıkıntısı başgösterdi

YAŞAM Haberleri

Bayram tatilinin 9 gün olmasıyla tatilcilerin akın ettiği Balıkesir'in Marmara İlçesine bağlı Avşa Adası'nda, yiyecek sıkıntısı başgösterdi.

Nüfusu kış aylarında 2 bin 500 olan Avşa'ya 130 bin tatilcinin gelmesiyle fırınlarda uzun ekmek kuyrukları oluşurken, marketlerdeki yiyecekler de kısa sürede tükeniyor.

ESNAF YOĞUN TALEBİ KARŞILAYAMADI

9 günlük Ramazan Bayramı tatilinden yararlananlar, sahil kentlerine akın etti. Balıkesir'in Marmara ilçesine bağlı Avşa adasında da neredeyle adım atacak yer kalmadı. Kış aylarında 2 bin 500 kişinin yaşadığı Avşa Adası'na bayramda 130 bin tatilcinin geldiği belirtildi. Otel ve pansiyonlarda yer bulamayan bir çok kişi kumsalda ve camide yatarken, vatandaşların ekmek taleplerini karşılamakta zorlanan fırınlarda da uzun kuyruklar oluştu. Marketlerde ise birçok yiyecek ve içecek ürünleri kısa sürede tükeniyor. Yoğun kalabalık karşısında şaşkınlıklarını gizleyemeyen bölge halkı ve esnafı vatandaşların taleplerini karşılamak için çaba gösterdi.

Avşa'ya 130 bin tatilci gelince yiyecek sıkıntısı başgösterdi

İÇME SUYU DENİZ SUYU ARITILARAK KARŞILANIYOR

Her gün İDO, BUDO ve özel firmalara ait 10'a yakın feribot, deniz otobüsü ve arabalı vapur ile karşılıklı olarak 10'a yakın seferin yapıldığı Avşa Adası'nda, içme suyu ihtiyacı yaz aylarında deniz suyunun arıtılması ile karşılanıyor.

 

Düzenleyen:  - YAŞAM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...