Beyoğlu'nda feci kaza

Düzenleyen:
Beyoğlu'nda feci kaza

YAŞAM Haberleri

Beyoğlu'nda yolun karşısına geçmek isteyen bir kişiye otomobil çarptı. Ağır yaralanan kazazede ambulansla hastaneye kaldırıldı.

Kaza Tarlabaşı Bulvarı Taksim istikametinde saat 10.45 sıralarında meydana geldi. Tarlabaşı Bulvarı'nın yaya geçtiği bulunmayan bir bölümünde yolu geçmeye çalışın yayaya Halil İbrahim Tüfekçi kullandığı 34 ZH 3093 plakalı otomobil çarptı. Aracın ön camına çarpan kazazede metrelerce havalandıktan sonra asfalt zemine düştü.

Beyoğlu'nda feci kaza

Olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Ağır yaralanan adamın yardımına ilk olarak çevredeki vatandaşlar koştu. İlk müdahalesi olay yerinde yapılan kazazede ambulansa alınarak Okmeydanı Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı.Kazanın şaşkınlığını yaşayan sürücü Halil İbrahim Tüfekçi “Ben çok hızlı değildim 40 ile gidiyordum. Yaya yavaş ağır ağır geçiyordu. Kaza oldu işte" dedi. Tüfekçi ifadesi için polis merkezine götürüldü. 

Beyoğlu'nda feci kaza

Düzenleyen:  - YAŞAM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...