Kocaeli'nde bir ev ve samanlık kül oldu

Düzenleyen:
Kocaeli'nde bir ev ve samanlık kül oldu

YAŞAM Haberleri

Kocaeli’nin Karamürsel ilçesinde samanlıkta başlayan yangın bir ev ve ahırı kül etti. Ölen ve yaralananın olmadığı yangında ahırda bulunan hayvanlar son anda telef olmaktan kurtarıldı.

Olay, Karamürsel 4 Temmuz mahallesi 1156 sokak üzerinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Ahmet Kıvanç’a ait evin ön kısmında bulunan samanlığın çatı saclarının aşırı ısınması sonrasında samanlık içerisindeki samanlar tutuştu. Bir anda büyüyen alevler önce yanındaki ahıra sonra da eve sıçradı. Yangını gören ev sahibinin haber vermesi üzerine olay yerine çok sayıda itfaiye ekibi sevk edildi.

Kocaeli'nde bir ev ve samanlık kül oldu
 
Yangına ilk müdahaleyi ise vatandaşlar yaptı. Yanan eve komşu olan vatandaşlar ellerine aldıkları yangın tüpleriyle alevlere müdahale ederken, tutuşan ahırdaki hayvanları da son anda tahliye ederek telef olmaktan kurtardılar. Daha sonra olay yerine gelen itfaiye ekipleri ise kısa sürede büyüyen alevlere müdahale etti. Yaklaşık 1 saat süren çalışma sonrasında güçlükle kontrol alınarak söndürülen yangında ev, samanlık ve ahır büyük oranda yanarak zarar gördü. 
İtfaiye ekipleri yangının çıktığı alanda soğutma çalışması yaparken, polis ekipleri yangın hakkında inceleme başlattı. 

Kocaeli'nde bir ev ve samanlık kül oldu

Düzenleyen:  - YAŞAM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...