Fotoğraftaki telefonu görebiliyor musunuz?

Düzenleyen: / Kaynak: Yenişafak
Fotoğraftaki telefonu görebiliyor musunuz?

YAŞAM Haberleri  / Yenişafak

Jeya May Cruz isimli bir Filipinli sosyal medyada paylaştığı bir fotoğrafla bir anda ünlü oldu. Kılıflı telefonunu halının üzerinde gizleyen Cruz, söz konusu telefonları bulamayanlara zor anlar yaşattı.

Son yıllarda akıllı telefonların yaygınlaşmasıyla çok sayıda kılıf da türedi. Piyasada film karakterlerinden bilgisayar oyunlarına, spor kulüplerinden manzara resimlerine kadar çok sayıda telefon kılıfı çeşidi var. Jeya May Cruz isimli bir Filipinli ise satın aldığı bir kılıfla sosyal medyada bir anda popüler oldu. Cruz'un satın aldığı kılıfın deseni, halı deseniyle neredeyse aynı. Cruz buradan hareketle sosyal medyadaki takipçilerine ufak çaplı bir illüzyon hazırladı.  Aşağıdaki fotoğrafta halının gizli bir yerinde telefon saklı ama birçok kişi telefonun nerede olduğunu bulamıyor.
Fotoğraftaki telefonu görebiliyor musunuz?
Fotoğraftaki telefonu görebiliyor musunuz?

Düzenleyen:  - YAŞAM
Kaynak: Yenişafak
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...