Bursa'da kadına bıçaklı saldırı

Bursa'da kadına bıçaklı saldırı

YAŞAM Haberleri

Bursa'nın Gemlik ilçesinde bıçaklı saldırıya uğrayan kadın hayatını kaybetti.

Alınan bilgiye göre, Nurcan Efe (39) bayram tatili dolayısıyla İnegöl'den Gemlik'e ziyarete geldi. Gece geç saatlere kadar arkadaşları ve akrabalarıyla görüşen Efe, eve dönerken Eski Pazar Caddesi Serçe Sokak'ta, İnegöl'den tanıdığı Dursun E. ile karşılaştı. Efe, kendisiyle konuşmak istediğini söyleyen Dursun E'nin isteğini geri çevirince ikili arasında sözlü tartışma başladı.
Tartışmanın kavgaya dönüşmesiyle Dursun E, Efe'yi vücudunun çeşitli yerlerinden bıçakladı. Efe, çevredeki vatandaşların bildirmesi üzerine olay yerine gelen 112 Acil Servis ambulansı ile hastaneye kaldırılırken hayatını kaybetti.
Olay sırasında bıçak darbelerinden kendisinin de yaralandığı iddia edilen Dursun E, vatandaşların bilgi vermesi üzerine bir binanın girişinde baygın ve yaralı halde bulundu. Sağlık ekipleri tarafından Gemlik Devlet Hastanesine sevk edilen Dursun E, burada ilk müdahalenin ardından Bursa Muradiye Devlet Hastanesine kaldırıldı.
Efe'nin cenazesi, savcı incelemesinin ardından kesin ölüm nedeninin tespiti için Bursa Adli Tıp Kurumuna gönderildi.

 

Düzenleyen:  - YAŞAM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...