Tatil yolu stresine halaylı terapi

Düzenleyen:
Tatil yolu stresine halaylı terapi

YAŞAM Haberleri

Tatil için başta İstanbul olmak üzere Marmara Bölgesi’ndeki illerden Ege ve Akdeniz’e gidenler dönüş yolunda Çanakkale’deki feribot iskelesinde yoğunluğa sebep oldu.

İskeledeki alanın dolması üzerine araç kuyruğu Demircioğlu Caddesi’ne taştı, 2 kilometrelik kuyruk oluşturan araçlar kent içindeki trafiği de olumsuz etkiledi. Polis ekipleri, araç yoğunluğu sebebiyle İskele Meydanı’na çıkan bazı cadde ve sokakları trafiğe kapattı. Çanakkale-Eceabat ve Çanakkale-Kilitbahir hattındaki feribot seferleri, yoğunluktan dolayı tarifedeki saatler beklenmeden yapılıyor. Tatilden dönenler TEM Otoyolu’nun İzmit kesiminde de yoğunluğa yol açtı. Bekirdere Rampası’nda İstanbul istikametinde 5 kilometrelik konvoyda araçlar yavaş ilerlemek zorunda kaldı. Araç yoğunluğunun gittikçe artması bekleniyor. 

Düzenleyen:  - YAŞAM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...