Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

450 lira telefon faturası yüzünden evi terk eden eşini arıyor

Düzenleyen:
450 lira telefon faturası yüzünden evi terk eden eşini arıyor

YAŞAM Haberleri

Muğla'da bekçilik yapan Ahmet Sucu, 450 lira telefon faturası yüzünden evi terk eden eşi Şükriye Sucu'yu arıyor. Faturayı ödemeye hazır olduğunu söyleyen Sucu, eşine "Eve dön" çağrısı yaptı.

Muğla'nın Fethiye İlçesi'ndeki bir sitede bekçilik yapan 60 yaşındaki Ahmet Sucu, 450 lira telefon faturası yüzünden 5 gün önce evi terk eden eşi 52 yaşındaki Şükriye Sucu'yu arıyor. Telefon faturasını ödemeye hazır olduğunu söyleyen Sucu, eşine "Eve dön" çağrısı yaptı.

450 LİRALIK FATURA İÇİN GECE BOYUNCA TARTIŞTILAR

Fethiye'nin Çiftlik Mahallesi'ndeki bir sitede bekçilik yapan Ahmet Sucu, 38 yıllık eşi Şükriye Sucu'ya geçen Şubat ayındaki evlilik yıl dönümlerinde akıllı telefon hediye etti. 5 ay boyunca 25- 30 lira arasında gelen cep telefonu faturalarını düzenli ödeyen Ahmet Sucu, geçen 4 Temmuz günü 450 liralık telefon faturasını görünce şoke oldu. Sucu eşine tepki gösterince, ikili gece boyu tartıştı ve ayrı odalarda uyudu.

İŞYERİNDEN 100 LİRA ALDI, ORTADAN KAYBOLDU

5 Temmuz'da saat 09.00 sıralarında kahvaltı hazırlayıp evden çıkan Şükriye Sucu, Çalış Plajı'nda aşçı olarak çalıştığı restorana gidip 100 lira aldı ve ortadan kayboldu.

'5 GÜNDÜR HABER ALINAMIYOR'

Eve dönmeyen eşinin eşyalarını kontrol eden Ahmet Sucu, kimliğini, fotoğraflarını ve değerli eşyalarını aldığını görünce terk edildiğini anladı. Eşinin memleketi Denizli'ye giderek akrabalarıyla görüşen Sucu, bir sonuç alamayınca Fethiye'ye öndü. Önceki gün Fethiye İlçe Jandarma Komutanlığı'na giderek kayıp başvurusu yapan Sucu, 5 gündür devam ettiği aramalardan da bir sonuç alamadı. Evinde yalnız bekleyen Sucu, 2 kızının evli, 1 oğlunun ise asker olduğunu söyledi.

"İŞE GİDİYORUM DİYE ÇIKTI, HAYATİ TEHLİKESİ OLABİLİR"

Eşiyle telefon faturası yüzünden tartıştığını, ancak kesinlikle şiddet uygulamadığını anlatan Sucu, "Faturalarımızda otomatik ödeme talimatı var. 450 lira telefon faturası gelince eşime sordum. Eşi olarak neden bu kadar fatura geldiğini sormak doğal hakkım. Ancak tartışmamız büyüdü. Sabah kalkınca 'İşe gidiyorum' diye çıktı. İşyerine gitmiş, 100 lira alıp çıkmış. O günden bu yana aldığı nefesten dahi haberim yok. Hayati tehlikesi olabilir. Çok endişeliyim. Jandarma şu anda araştırıyor" dedi.

450 lira telefon faturası yüzünden evi terk eden eşini arıyor

'FATURAYI ÖDEMEYE HAZIRIM, YUVASINA GERİ DÖNSÜN'

Eşinin fatura yüzünden söylemiş olduğu sözlere alınmış olabileceğini belirten Sucu, "Siniri geçince geri döner umuduyla bekliyorum. Evde yalnız kaldım. Yaş itibariyle insanlar birbirine muhtaç. 38 yıllık evliliğimizde böyle tartışmalarımız çok az oldu. Fatura yüzünden tartıştık. Öfkedir, sinirdir herkes böyle şeyler yaşayabilir" diye konuştu.

450 liralık faturayı ödemeye hazır olduğunu kaydeden Sucu, "Eşim yuvasına geri dönsün. Araştırmalarıma göre eşim Fethiye'de ve mutlaka bir vatandaşın yanında. Bu vatandaştan ve diğer vatandaşlardan ricam insanlık namına güvenlik güçlerine haber vermeleridir" dedi.

Düzenleyen:  - YAŞAM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...