Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Atatürk silüetine bulut engeli

Düzenleyen: / Kaynak: İHA
Atatürk silüetine bulut engeli

YAŞAM Haberleri  / İHA

Ardahan'ın Damal ilçesinde güneşin Karadağlar'a yansımasıyla oluşan Atatürk'ün silüeti, havanın bulutlu olması nedeniyle gerçekleşmedi.

Ata Mahallesi'nde bu yıl 20’incisi düzenlenen kutlamalara, CHP Genel Başkan Yardımcısı Öztürk Yılmaz, CHP Genel Başkan Yardımcısı Zeynep Altıok, İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu, CHP’li vekiller, Damal Belediye Başkanı Ergin Önal ile yerli ve yabancı çok sayıda davetli katıldı.Etkinlikler kapsamında Damal halk oyunları ekibi gösteri sundu. Şenliğin finalini ise ünlü sanatçılar Oğuz Aksaç ve Özlem Özdil yaptı. Konuşmaların ardından Atatürk'ün silüetini izlemek için ilçeye bağlı Ata Mahallesi'ndeki seyir alanına geçildi. Karadağlar'ın eteklerinde saat 18.00’de izlenmesi planlanan Atatürk silüeti, hava muhalefeti nedeniyle görülemedi. 
Katılımcılara Atatürk silüetinin çıkışıyla ilgili bilgi veren Damal Belediye Başkanı Ergin Önal, “Bu yıl festivalimizin 20'sini düzenledik. Hava şartları olumsuz ve gölgeyi göremiyoruz. Ama biz görmüş sayacağız. Dışarıdan çok önemli konuklarımız var. İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu, Genel Başkan yardımcılarımız, Öztürk Yılmaz, Zeynep Altıok ve Milletvekillerimiz var. Gönül isterdi ki gölgeyi görelim ama maalesef olmadı. İnşallah başka bir zaman misafirlerimizi ağırlarız ve misafirlerimize silueti izletme fırsatını tanımış oluruz’’ dedi. 

Düzenleyen:  - YAŞAM
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...