Otogardaki yoğunluk hala sürüyor

Düzenleyen:
Otogardaki yoğunluk hala sürüyor

YAŞAM Haberleri

Bayrampaşa Otogarında oluşan yoğunluk, tatil sonrası ilk iş gününde de devam etti. Tatilin ardından İstanbul’a dönen vatandaşlar, trafik sebebiyle otobüslerden inerek valizleriyle yürüdü.

9 günlük bayram tatilinin ardından İstanbul’a dönüşler ilk iş gününde de devam etti. Otogarda günlerdir süren yoğunluk, etkisini sürdürürken bugün de metrelerce otobüs kuyruğu oluştu. Trafikte beklemekten sıkılan yolcular ise çareyi valizleriyle birlikte yürümekte buldu.

Yolculuk sırasında trafik sıkıntısı yaşamadıklarını belirten bir vatandaş, İstanbul’da da trafik yoktu ancak otogara girişte yoğunluk başladı bende inip yürüdüm" dedi. Başka bir yolcu ise "Yolumuz uzundu Van’dan geliyoruz. Yolun uzunluğundan dolayı biraz sıkılıyoruz ama herşey bitip İstanbul’a gelince ayrı bir çile başlıyor. Doğu ve Batıya giden yolcuları ayırsalar daha az sıkıntı olur diye düşünüyorum. Başka bir otogar alternatifi olursa vatandaş bu çileden kurtulmuş olur. Bayramda tatilde en azından rahat etmiş olurlar" ifadelerini kullandı.

Yolculuğun İstanbul’a girene kadar normal devam ettiğini belirten otobüs şoförü ise " Yolculuk sakin geçti. İstanbul’a gelene kadar normaldi . Istanbul’a girince kabus başladı" diye konuştu.

Otogardaki yoğunluk hala sürüyor

Düzenleyen:  - YAŞAM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...