Bebek kaçırma olayında 4 zanlı tutuklandı

Düzenleyen:
Bebek kaçırma olayında 4 zanlı tutuklandı

YAŞAM Haberleri

Bağcılar’da, 4 aylık bebeğin kaçırılması olayına karıştıkları iddiasıyla gözaltına alınan 6 zanlı, Anadolu Adalet Sarayı’nda soruşturmayı yürüten savcılık tarafından sorgulandı. Şüphelilerden 4’ü tutuklanmaları talebiyle mahkemeye sevk edilirken 2’si serbest bırakıldı. Nöbetçi Sulh Ceza Hakimliği, Mehmet V., Meryem V., H.V. ve N.V.’nin “kişiyi hürriyetinden yoksun kılma” ve “adam öldürmeye teşebbüs” suçlarından tutuklanmalarına karar verdi.

Öte yandan Marmara Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde 4 gün tedavi gören Ahmet bebek dün taburcu edildi. Günlerdir küçük çocuğun başında bekleyen anne ve baba büyük sevinç yaşadı. Hastane kapısında açıklama yapan anne Münevver Davulcu, “Allahıma binlerce şükürler olsun. Melekler korumuş. Öldürmeyen Allah öldürmüyor. Çocuk resmen korkmuştu. Hıçkırıyordu. Şu an durumu gayet iyi. Buradan eve gideceğiz. Çocuğumu kucağıma alınca çok mutlu oldum. Allahtan tek isteğim çocuğumu sağ salim görmekti. Bu da oldu” dedi. Çocuğunun 4. kattan atıldığını duyunca ne yapacağını bilemediğini söyleyen anne Davulcu, “Çok kötü olduk. Babası bayıldı, ben aynı şekilde. Allah’ıma binlerce şükürler olsun ki kavuştuk. Kaçıranları da tanımıyoruz” dedi. İHA 

Düzenleyen:  - YAŞAM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...