Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Faciadan kıl payı dönüldü

Düzenleyen: / Kaynak: İHA
Faciadan kıl payı dönüldü

YAŞAM Haberleri  / İHA

Kocaeli’nin Karamürsel ilçesinde meydana gelen kazada faciadan kıl payı dönüldü.

Edinilen bilgiye göre kaza, gece saat 01.30 sıralarında Karamürsel Kayacık Mahallesi D-130 Karayolu Yalova istikametinde meydana geldi. İddiaya göre, seyir halindeki Cevdet Aslan (24) yönetimindeki 41 HA 049 plakalı TIR, henüz belirlenemeyen bir nedenle orta refüjdeki trafik ışıklarına çarptı. Işıklara çarpan araç bir anda ters yöne geçerek orta refüjdeki koruma tellerini altına aldı. Yola saçılan trafik ışık parçaları ve koruma tellerini yaklaşık 250 metre altında sürükleyen TIR, karşı şeritteki araçların kazayı erken fark etmesi sonucu başka bir araca çarpmadan durmayı başardı. Kazayı gören vatandaşlar hemen polis ve sağlık ekiplerine haber verdi. 
İhbar üzerine hemen olay yerine gelen polis ekipleri, çevre güvenliği alarak trafiği İzmit istikametinde çift şerit olarak trafiğe kapattı. Kaza yapan aracın sürücüsü Cevdet Aslan, "Seyir halinde giderken direksiyon hakimiyetimi kaybettim. Araçta yüklü olan demir saçların etrafa saçılmaması ve daha büyük bir facia yaşanmaması için aracı 250 metre ileride durdurdum" dedi. 
Kazada can kaybı olmazken, D-130 karayolu İzmit istikametinde uzun araç kuyrukları oluştu. Kaza yapan aracın kaldırılmasıyla ve yola dağılan parçaların temizlenmesiyle yol kontrollü bir şekilde trafiğe açıldı. Polis olayla ilgili soruşturma başlattı. 

Düzenleyen:  - YAŞAM
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...