Kaybolan gencin cesedi çürümek üzereyken bulundu

Düzenleyen: / Kaynak: İHA
Kaybolan gencin cesedi çürümek üzereyken bulundu

YAŞAM Haberleri  / İHA

Afyonkarahisar’da yaklaşık bir ay önce kaybolan 17 yaşındaki Yunus Emre Keskin isimli genç gölet inşaatı alanında ölü olarak bulundu. Gencin cesedinde darp ve bıçaklanma izleri olduğu öğrenildi.

17 Haziran’da ailesi tarafından kayıp başvurusunda bulunulan 17 yaşındaki Yunus Emre Keskin için yaklaşık 1 aydan bu yana devam eden arama çalışmaları dün gelen acı haberle son buldu. Yunus Emre Keskin isimli gencin annesi Nuray Tanrıver ile emniyet kaynaklarından alınan bilgilere göre, 17 Haziranda oğlundan haber alamayan anne durumu Afyonkarahisar İl Emniyet Müdürlüğüne bağlı Afyonkarahisar Çocuk Şube Müdürlüğü’ne bildirdi. Bunun üzerine savcılık talimatı ile gencin bulunması için savcılık talimatı ile arama başlatıldığı ve gencin kullandığı cep telefonunun takibe alındığı aktarıldı. Cep telefonu sinyallerini takip eden polis ekiplerinin Erkmen beldesi ve kent ormanı çevresinde eğitimli köpeklere bir süre arama yapan ekiplerin cep telefonu sinyali kesilince arama faaliyetlerini sonlandırdıkları kaydedildi. 
Dün akşam saatlerinde ise bölgede bulunan Devlet Su İşlerine aile gölet inşaatı alanında çalışan bir yol yapım işçisinin 155 Polis İmdat hattını arayarak yolda cansız halde yatan bir kişinin olduğu ihbarında bulunması üzerine bölgeye çok sayıda polis ekibinin sevk edildiği ifade edildi. İncelemelerin ardından Afyonkarahisar Devlet Hastanesi morguna kaldırılan cesedin yapılan ön otopsisinde 25 gün önce kaybolan Yunus Emre Keskin’e ait olduğunun belirlendiği aktarıldı. 
Gencin cesedi çürümek üzereyken bulundu 
Gencin aile üyelerinden alınan bilgilerde ceset üzerinde darp izlerinin olduğu ve özellikle göğüs bölgesinde çok sayıda bıçak yarası izine rastlandığı bildirildi. Yapılan ilk incelemelerde gencin kaybolduğu 17 Haziran’dan birkaç gün önce öldürülmüş olabileceği ihtimali üzerinde durulurken, ayrıca gencin cesedinin bulunduğunda çürümek üzere olduğu da iddia edildi. 
Ölü bulunan gencin 23 suç kaydına rastlandı 
Aile üyelerinden alınan bilgilerde yine gencin yaklaşık bir ay önce bir düğünde 6 kişilik bir grup ile kavga ettiği ve kavganın ardından da Keskin ile grup üyeleri arasında husumet başladığı öne sürüldü. Ölü bulunan gencin emniyet kayıtlarına göre çoğunluğu yaralamadan dolayı 23 suç kaydının bulunduğu iddia edildi. Gencin ayrıca kaybolmadan kısa bir süre önce yine bir bıçaklama olayına karıştığı öne sürüldü. 
“Adaletin sağlanmasını istiyorum” 
Ölü bulunan gencin annesi Nuray Tanrıver ise gazetecilere yaptığı açıklamada adalet beklediğini ifade ederek, “Ben dün tesadüfen adliyeye gittim oğlumla ilgili bilgi almak için savcı bey Erkmen’de ceset bulunduğunu teşhis etmemi istedi. Erkek çocuğu olduğunu ekip gelip baktıracak dedi. Ama ben cesedi görmedim, kıyafetlerine kadar hiçbir şeyi görmedim. Kardeşim görmüş. Kardeşim yüzde 90-80 oydu diyor. Telefon çıkmış üzerinden, ondan sonra bana evde beklememi söylediler. Kardeşim geldiğinde cesedin ‘tahrip olduğunu, darp olduğunu, çok kötü bir şekilde olduğunu, karın ve göğüs bölgesinde bıçakla yaralama olduğunu’ söyledi. Ama tam teşhis koyamadığım için otopsiye gönderilmesini talep ettiğini söyledi. Adaletin sağlanmasını istiyorum çocuğum kanının yerde kalmasın. Gerekli en büyük cezayı çekmesini talep ediyorum, kişi kim olursa olsun" dedi. 
Olayla ilgili 4 kişi gözaltına alındı 
Olayla ilgili soruşturma kapsamında ilk etapta 4 kişinin gözaltına alındığı ve kurulan özel bir ekip tarafından sorguya alındıkları bildirildi. Sorgulama işlemlerinin devam ettiği kaydedilirken, gayri resmi kaynaklardan alınan bilgilerde gözaltı sayısının artabileceği vurgulandı. 

Düzenleyen:  - YAŞAM
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...