Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Siirt'de PKK'ya ait patlayıcılar ele geçirildi

Düzenleyen:
Siirt'de PKK'ya ait patlayıcılar ele geçirildi

YAŞAM Haberleri

Siirt'te jandarma ekipleri vatandaşların yaptığı ihbar üzerine, terör örgütüne ait el yapımı patlayıcı ve mühimmat ele geçirdi.

Siirt Valiliği'nden yapılan açıklamada, “Duyarlı vatandaşlarca 'Alo 140' ihbar hattına yapılan 2 ayrı ihbarın değerlendirilmesi sonucu, Pervari ilçesine bağlı Yapraktepe köyü sınırlarında yer alan Mahir Köprüsü yakınlarında, el yapımı patlayıcı olarak hazırlanmış 2 adet piknik tüpü, 2 adet fünye, 2 adet dinamit lokumu, 50 metre kablo, 500 gram kadar patlayıcı madde olduğu değerlendirilen toz madde ele geçirildi.

Siirt'de PKK'ya ait patlayıcılar ele geçirildi

Ayrıca merkeze bağlı Gökçebağ beldesinde de bir şahsa ait bahçe içerisinde el yapımı patlayıcı yapılmak üzere hazırlandığı anlaşılan 1 adet 12 kilogramlık tüp ve 20 kilogram gübre ele geçirildi. Her iki olay hakkında Cumhuriyet Başsavcılıkları tarafından soruşturma başlatıldı” denildi. 

Düzenleyen:  - YAŞAM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...