Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

İzmir'deki yangının ardından korkunç gerçek ortaya çıktı

Düzenleyen:
İzmir'deki yangının ardından korkunç gerçek ortaya çıktı

YAŞAM Haberleri

İzmir'in Buca ilçesinde, evde çıkan yangında ölen kişinin kimliği henüz belirlenemezken ölen kişinin önce bıçaklandığı, ardından odadaki bazanın içine konulduktan sonra evin ateşe verildiği ileri sürüldü. Polis, ölen kişi ile birlikte evi kiralayan ve yangın sonrası evden kaçan 'Diyarbakırlı Emrah' adıyla tanın kişi ve yanındaki kimliği belirsiz şahsı bulmak için çalışmalarını devam ettiriyor.

Olay, bugün 03.30 sıralarında Kuruçeşme Mahallesi 205/27 Sokak'taki binada meydana geldi. Mahalle sakinleri, 3 katlı binanın zemin katında çıkan yangın üzerine durumu polis ve itfaiye ekiplerine bildirdi. İhbar üzerine gelen itfaiye ekipleri, yaptıkları müdahale sonrası alev kaplayan daireyi kısa sürede söndürdü. 2 odalı dairenin içerisi kullanılamaz hale gelirken inceleme yapan itfaiye ekipleri, evde bir kadının yanmış cesedini baza içinde buldu. Evde yapılan polis incelemesinin ardından ceset otopsi yapılmak üzere İzmir Adli Tıp Kurumu'na kaldırıldı.
 
Bıçaklanıp bazanın içine konulmuş
 

Ceset üzerinde yapılan ilk incelemede yanmadan önce bıçaklandığı ve cesetten akan kanın yerde olduğu saptandı. Bıçaklandıktan sonra bazanın içine atılan kadının üzerine de yatak yığıldığı belirlendi. Yanan ve tanınamaz hale gelen cesedin kime ait olduğu henüz öğrenilemedi. Detaylı yapılacak otopsiden sonra kadının bıçak darbeleri ile mi yoksa yanarak mı öldüğü belirlenecek. İlk bulgulara göre evde yangının kasten çıkarıldığı ileri sürüldü.
 
Evi internetten bulmuş
 

Öte yandan polis ekipleri, bir siteden evi kiralayan ve kendini ev sahibine 'Diyarbakırlı Emrah' olarak tanıtan kimliği saptanamayan kişi ile yanında ağabeyi olarak tanıttığı kimliği belirsiz kişiyi bulmak için çalışmalarını devam ettiriyor. Ev sahibi E.G.'den, 2 ay önce kiralanan evde, kendini 'Diyarbakırlı Emrah' olarak tanıtan şahsın, yanındaki genç kadını da nişanlısı olarak tanıttığı belirtildi. Ev sahibinin kiraladığı ev ile ilgili yapılan kontratı kaybettiği için Pazartesi günü 'Diyarbakırlı Emrah' adlı kişi ile yeniden kira kontratı yapmak ve ikinci ayın kirasını almak için bugün (Salı) buluşmak için telefonda konuştukları öğrenildi. Olayla ilgili soruşturmanın devam ettiği bildirildi. 

Düzenleyen:  - YAŞAM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...