Pokemon arayanlara belediyeden çay ve su ücretsiz

Düzenleyen:
Pokemon arayanlara belediyeden çay ve su ücretsiz

YAŞAM Haberleri

Eskişehir'de, "Pokemon Go" adlı oyununu oynayanlara Tepebaşı İlçe Belediyesinin gençlik merkezlerinde ücretsiz çay ve su ikram ediliyor.

Eskişehir'de, bir çizgi filmden uyarlanan "Pokemon Go" adlı artırılmış sanal gerçeklik oyununda kentin çeşitli yerlerinde cep telefonu aracılığıyla "Pokemon" ararken yolu Tepebaşı İlçe Belediyesinin gençlik merkezlerine düşenlere ücretsiz çay ve su ikram ediliyor.Tepebaşı Belediyesinden yapılan açıklamaya göre, Belediye, dijital oyunseverleri dışarı çıkmaya, gezmeye ve sosyalleşmeye çağıran "Pokemon Go" oyunuyla ilgili Twitter'dan #PokemonGo hastagiyle duyuru yaparak gençlere çağrıda bulundu.Twitter aracılığıyla duyuruyu takip eden oyunseverler, Tepebaşı Belediyesi 19 Mayıs Gençlik Merkezi'ne gelerek, ücretsiz su ve çay ikramından yararlandı.

KAYNAK:AA

Düzenleyen:  - YAŞAM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...