Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Üsküdar'da bomba yazılı otomobil alarmı

Düzenleyen:
Üsküdar'da bomba yazılı otomobil alarmı

YAŞAM Haberleri

Üsküdar’ın en işlek caddelerinden Kısıklı Caddesi’nde üzerinde ‘bomba’ yazılı park halindeki bir otomobil polisi alarma geçirdi. Araç üzerinde incelemeler sürerken, araç sahibinin gelmesi üzerine çevredekiler rahat bir nefes aldı.

Kısıklı Caddesi üzerinde park halinde olan ve üzerinde bomba yazan 33 VH 974 plakalı otomobil, çevredeki vatandaşlarda tedirginliğe neden oldu. Saat 14.00 sıralarında park halinde bir otomobilden şüphelenen vatandaşlar polisi aradı. Olay yerine gelen ekipler çevrede güvenlik önlemi alarak araç üzerinde inceleme yaptı. İncelemeler sürerken otomobilin sahibi Ali Döğüş olay yerine geldi. 

Üsküdar'da bomba yazılı otomobil alarmı
Aracının motor kısmında yangın olduğunu ve arıza yaşandığını belirten Ali Döğüş, “Araç arıza yaptığı için arkadaşımla birlikte buraya çektik” dedi. Polis ise aracın bagaj kısmını ve kapılarını açtırarak inceledi. Olayda herhangi bir suç unsuruna rastlanmazken, sürücüye trafik cezası uygulandı. 

Üsküdar'da bomba yazılı otomobil alarmı

Düzenleyen:  - YAŞAM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...