Eski havai fişek deposunda patlama

Düzenleyen:
Eski havai fişek deposunda patlama

YAŞAM Haberleri

Malatya’da kullanılmayan eski bir havai fişek deposunun atıklarının bulunduğu alanda henüz bilinmeyen bir nedenden olayı patlama oldu. Olayda can kaybı yaşanmazken çıkan yangın itfaiye ekiplerince söndürüldü.

Yeşilyurt ilçesine bağlı Yavuz Selim Mahallesi Karagöz mevkiinde boş bir arazide bulunan kullanılmayan bir havai fişek deposunun atıklarının konulduğu barakada patlama yaşandı. Çevre mahallelerden de duyulan patlama sonrası bölgeye çok sayıda itfaiye ekibi ile ambulans sevk edilirken, polis ekipleri güvenlik önlemleri aldı.Barakada çıkan yangın kısa sürede itfaiye ekiplerince kontrol altına alınırken patlama sırasında alanda kimsenin olmadığı öğrenildi. Patlamanın yaşandığı yerde 3 yıl önce havai fişek üretim deposunun olduğu öğrenilirken itfaiye ekipleri uzun süre alanda soğutma çalışması yaptı. İtfaiye Daire Başkanı Hanifi Acar da olay yerine gelerek bilgi aldı. Patlama ile ilgili konuşan Yavuz Selim Mahallesi Muhtarı Ramazan Yavuz, patlama sesi üzerine bölgeye geldiklerini belirterek olayın yaşandığı alanın uzun süre önce kullanılan bir yer olduğunu söyledi.Polis olayla ilgili soruşturma başlattı. 

Düzenleyen:  - YAŞAM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...