Apartmanda sır ölüm

Düzenleyen:
Apartmanda sır ölüm

YAŞAM Haberleri

Amasya’da bir apartmanın giriş katındaki dairede yüzünden vurulmuş halde bir erkek cesedi ile bina önünde kanlar içinde yaralı bir genç bulundu.

Edinilen bilgiye göre, Amasya merkez Yüzevler Mahallesi’nde Gonca Apartmanı’nın önünde bir şahsın kanlar içinde yerde yattığının bildirilmesi üzerine olay yerine 112 acil servis ve polis ekipleri geldi. Yerde yatan Muhammet Umut Geyik, ağır yaralı halde kaldırıldığı hastanede tedavi altına alındı.

Apartmanda sır ölüm

Polisin çevrede yaptığı incelemede, kapısı açık dairenin içinde yüzünden vurulmuş bir erkek cesedi bulundu. Ceset, Amasya Emniyet Müdürlüğü olay yeri inceleme ekiplerinin çalışmasının ardından binadan çıkartılarak morga götürüldü. Cesedin kimliğiyle ilgili araştırma başlatıldı. Dairenin içinde bulunan iki tüfeğe el konurken, olayın aydınlatılması için soruşturma başlatıldı. 

Düzenleyen:  - YAŞAM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...