Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Yurtta trafik kazalarında peş peşe kahreden haberler

Düzenleyen:
Yurtta trafik kazalarında peş peşe kahreden haberler

YAŞAM Haberleri

Edirne, Rize, Ankara, Artvin ve Manisa'da meydana gelen kazalarda 8 kişinin hayatını kaybettiği açıklandı.

Hafta sonunun ilk gününde trafik kazaları yine can almaya devam etti. Bugün yaşanan kazalar sonucunda 8 kişi hayatını kaybetti. 

Artvin'de trafik kazası: 2 ölü
 
Artvin'de meydana gelen trafik kazasında 2 kişi hayatını  kaybetti.  Alınan bilgiye göre, Hüseyin Akyürek yönetimindeki 08 AU 897 plakalı  kamyonet,   Artvin-Borçka Karayolu'nun 13'üncü kilometresindeki Bölge Trafik  Denetleme ve Şube Müdürlüğü mevkisinde, sürücünün direksiyon hakimiyetini  kaybetmesi sonucu kontrolden çıkarak Borçka Barajı'nın kıyısına devrildi. Kazada, sürücü Akyürek ile eşi Hanife Akyürek olay yerinde hayatını  kaybetti. Akyürek çiftinin cesetleri, AFAD ve jandarma ekiplerinin yardımı ile  baraj kıyısından alındıktan sonra Artvin Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı. Öte yandan, kazada hayatını kaybeden çiftin, Hopa Ticaret ve Sanayi  Odası Yönetim Kurulu Başkanı Osman Akyürek'in anne ve babası olduğu öğrenildi.

Manisa'da tır 3 otomobile çarptı: 2 ölü, 4 yaralı

Manisa'nın Saruhanlı ilçesinde tırın 3 otomobile  çarpması sonucu meydana gelen trafik kazasında 2 kişi hayatını kaybetti, 3'ü  çocuk dört kişi yaralandı.  Edinilen bilgilere göre, Akhisar'dan Manisa istikametine giden Engin  Dertli (32) yönetimindeki 06 AU 8415 plakalı tır, Hacırahmanlı Kavşağı mevkisinde  refüjü aşarak karşı yönden gelen Engin Güven (39), Selim Yaraman (35) ve Akif  Günay'ın kullandığı 3 otomobile çarptı. Kazada, sürücülerden Engin Güven ile aynı otomobilde bulunan eşi  Sümerra Güven (36) olay yerinde hayatını kaybetti, çocukları Arda (7) ve Ela (2)  ile diğer araçlarda bulunan Emine (33) ve Ege Yaraman (7) yaralandı. Yaralılar,  sağlık ekiplerince Saruhanlı ve Manisa'daki hastanelere sevk edildi. Kazadan yara almadan kurtulan Selim Yaraman, önünde giden aracı, yolun  karşısından gelen tırın altına alıp kendisine çarptığını, kaçamadığını, eşi ile  çocuklarının yaralandığını söyledi.

Kazada ölen Engin Güven'in askeri personel olduğu ve yakınlarının  düğününe gittikleri öğrenildi. Kaza nedeniyle İzmir-İstanbul karayolu gidiş istikameti yaklaşık 2  saat trafiğe kapatıldı. Tır sürücüsü jandarma ekiplerince gözaltına alındı, soruşturma  sürdürülüyor.

Başkentte trafik kazası: 1 ölü

Başkentte direksiyon hakimiyetini kaybeden bir sürücünün  otomobiliyle çarptığı yaya, hayatını kaybetti.  Alınan bilgiye göre, sabah saatlerinde Çetin Emeç Bulvarında seyir  halinde olan 06 DH 7692 plakalı otomobilin sürücüsü G.Ç, Öveçler Vadisi yakınında  direksiyon hakimiyetini kaybetti. Otomobil yol kenarında bekleyen G.A'ya (73) daha sonra da vadinin  merdiven demirlerine çarparak, durabildi. Kazayı gören vatandaşlar, durumu 112 Acil Servisi ve polise bildirdi. Sağlık ekipleri, olay yerinde yaptıkları kontrollerde G.A'nın hayatını  kaybettiğini belirledi. G.Ç, ifadesi alınmak üzere, Dikmen Polis Merkezi Amirliği'ne  götürüldü.

Rize'de 2 kardeş hayatını kaybetti

Rize'de meydana gelen trafik kazasında 2 kardeş hayatını kaybetti. Alınan bilgiye göre, Abdurrahman Delihasan (58) yönetimindeki 34 TZ  7510 plakalı otomobil, İkizdere ilçesine bağlı Sivrikaya köyü Ovit Dağı  mevkisinde, sürücünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu kontrolden  çıkarak uçuruma yuvarlandı. Kazada, sürücü Delihasan ile 56 yaşındaki kardeşi Bekir Delihasan olay  yerinde hayatını kaybetti. Delihasan kardeşlerin cenazeleri, Rize Devlet Hastanesi morguna  kaldırıldı.

Edirne'de 1 ölü

Edirne'de, bu akşamki düğün töreni öncesi hazırlık için köyünden şehir merkezine gitmeye çalışan Ersel Eresin (28) yönetimindeki araç, önündeki kamyona çarptı. Kazada, Ersel Eresin’in 9 yaşındaki yeğeni Furkan Eresin hayatını kaybetti. Kaza, öğle saatlerinde Edirne kent merkezi çıkışı yakınlarında bulunan Sazlıdere Köyü mevkiinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, bu akşam gerçekleşeceği düğünü öncesi son hazırlıklarını tamamlamak üzere Abalar köyünden şehir merkezine gelmek isteyen ve Edirne Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü’nde çalıştığı öğrenilen Ersel Eresin’in kullandığı 17 EL 33 plakalı araç, 22 EV 269 plakalı kamyonete arkadan çaptı. Kazayı kamyonet sürücüsü yara almadan atlatırken, Ersel Eresin hurdaya dönen araçtan yaralı olarak kurtuldu. Kazada, yan koltukta oturan 9 yaşındaki yeğeni Furkan Eresin ise ağır yaralandı. Talihsiz yeğen Furkan Eresin (9) olay yerinde yapılan ilk müdahalenin ardından kaldırıldığı Trakya Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'nde yapılan tüm çabalara rağmen hayatını kaybetti.
 
Hurdaya dönen araçta eşinin gelinliği vardı
 
Edirne Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü’nde görevli olan Ersel Eresin’in 13 Ağustos 2016 tarihinde eşi Cansu Eresin ile nikah yaptığı ve bu akşam Abalar köyünde düğün yapmaya hazırlandıkları öğrenildi. Düğün yolunda yapılan talihsiz kaza sonrası araçta yanında bulunan yeğeni Furkan hayatını kaybederken, hurdaya dönen araç içerisinden bir başka dram ortaya çıktı. Ersel Eresin’in mesai arkadaşları olan itfaiye ekipleri, kazaya yaptıkları müdahale sonrasında eşi Cansu Eresin’e ait olan beyaz gelinliği aracın arka koltuğundan alarak sahip çıktı. Kazayla ilgili başlatılan soruşturma devam ederken, jandarma ekipleri kamyonet sürücüsünü ifade için gözaltına aldı.
 

Düzenleyen:  - YAŞAM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...