Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Gardırobunuzu bedavaya yenileyebilirsiniz

Düzenleyen:
Gardırobunuzu bedavaya yenileyebilirsiniz

YAŞAM Haberleri

Söz konusu olan moda, giyim, alışveriş ise, hemen hemen bütün kadınların en sık kullandığı cümledir: Giyecek bir şeyim kalmadı...

Her zaman bir etek, pantolon ya da ayakkabıya ihtiyacımız vardır. Öte yandan gardırobumuzda onlarca hiç giymeyip atmaya da kıyamadığımız giysi vardır mutlaka. İşte bu gerçekten hareket eden bir grup kadın, 2014 yılında Modacruz adlı bir site kurmuş. Siteye üye olanlar, atmaya kıyamadığı giysilerini satışa çıkarıyor, elde ettiği gelirle son moda kıyafet, çanta ya da ayakkabıyı alabiliyor. Siteye üye olan bir kadın, “Bir yıldır alışveriş alışkanlıklarım değişti, yeni masraf yapmadan birçok parçaya ulaşabiliyorum” diye anlatıyor tecrübesini. Birçok kadın, trendleri görüp, gereksiz alışverişten vazgeçtiğini aktarırken, Hande Obuz, bu işe başlamasını, “7-8 yıldır giymediğim kıyafetlerim vardı ama sürekli alışveriş yapıyordum. Mevsim değişikliklerinde giysilerimi bağışlardım ama vermeye kıyamadıklarım öyle çoktu ki... Modacruz ile tanıştım ve hayatım değişti. Giysilerimi satmaya başladım. Her gün birkaç parça gidiyordu. Sadece birkaç günde hayalimdeki çantayı alacak kadar para kazandım. Hayatımda ilk kez cebimden para çıkmadan alışveriş yaptım” diye anlatıyor.

Düzenleyen:  - YAŞAM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...