Hakkari'de güzel şeyler de oluyor

Düzenleyen:
Hakkari'de güzel şeyler de oluyor

YAŞAM Haberleri

Son dönemlerde terör operasyonları ile gündeme gelen Hakkari'de girişimci Haluk Arıkan tarafından 4 bin 500 tavuğun beslendiği dev bir çiftlik kuruldu.

Hakkari'de, girişimci Haluk Arıkan, merkeze bağlı Otluca köyünde 4 bin 500 tavuğun beslendiği çiftlik kurdu.

300 BİN TL'YE MAL OLDU

Hakkari'ye 7 kilometre uzaklıkta bulunan Otluca köyünde 'Doğal Lezzet Otluca Karadağ Yumurta' adı altında tavuk çiftliği açıldı. Bir süre önce Haluk Arıkan tarafından açılan tavuk çiftliği, 8 bin metre karelik alan üzerinde hizmet verirken, tavuk çiftliğinin 300 bin TL'ye mal olduğu belirtildi.

"AMAÇ HAKKARİ HALKINA HİZMET ETMEK"

Hakkari'de ilk kez böyle bir tavuk çiftliğinin açıldığını belirten Arıkan, "Hakkari'nin Otluca köyünde doğal yumurta ve tavuk üreticiliği yapıyorum. Çiftliğimizde yaklaşık 4 bin 500 tavuğumuz mevcut. Şu an günlük 300-400 yumurta üretimi yapılıyor. İleriki zamanlarda bu sayı günlük daha da artacak. Buradaki 4 bin 500 tavuğumuz tamamen doğal ortamda besleniyor. Amaç Hakkari halkına hizmet etmek." dedi.

İşte Hakkarili girişimcinin çiftliğinden kareler;

 

Düzenleyen:  - YAŞAM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...