'Size layık olamadım’ notu bırakan üniversiteli kız canına kaydı

Düzenleyen:
'Size layık olamadım’ notu bırakan üniversiteli kız canına kaydı

YAŞAM Haberleri

Antalya’da üniversite öğrencisi 25 yaşındaki Esin Ercan, iki yıl üst üste sınıfta kalınca 15 katlı binanın çatısından atlayarak yaşamına son verdi. Esin Ercan’ın Denizli’de yaşayan ailesine, ’Beni affedin size layık olamadım’ notu bıraktığı ortaya çıktı.

Olay, dün akşam saatlerinde Muratpaşa İlçesi, Meltem Mahallesi Dumlupınar Caddesi üzerinde bulunan Falez Sitesi Toros Apartmanı’nda meydana geldi. Akdeniz Üniversitesi Mühendislik Fakültesi son sınıf öğrencisi olan ve iki yıl okulu uzatan Esin Ercan, bir arkadaşına misafir olarak geldi. Burada bir süre oturan Ercan, daha sonra 15 katlı binanın terasına çıkarak kendisini boşluğa bıraktı. Bahçedeki toprak zemine düşen Ercan, gürültü üzerine bahçeye çıkanların çağırdığı ambulansla Akdeniz Üniversitesi Hastanesi’ne götürüldü. Esin Ercan, acil serviste yapılan müdahaleye rağmen yaşamını kaybetti. Ercan’ın cenazesi, otopsinin ardından toprağa verilmek üzere Denizli’ye gönderildi. Çevresi tarafından çok sevilen Ercan’ın bölüm derslerini veremediği için üzüldüğü, bu yüzden Denizli’den Antalya’ya gelip sınavlara girdiği belirtildi. Ercan’ın, ailesine ’Beni affedin size layık olamadım’ diye not bıraktığı ortaya çıktı.

Düzenleyen:  - YAŞAM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...