Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Kocamı öldürdüm diyen kadın polis kandırmış, asıl katil...

Düzenleyen:
Kocamı öldürdüm diyen kadın polis kandırmış, asıl katil...

YAŞAM Haberleri

Üsküdar’da tabancayla vurularak öldürülen Serhat K.’nın eşine kötü davrandığı için ailesi tarafından öldürüldüğü tespit edildi.

Olayın ilk anında Serhat K.’nın eşi Kader K.(20) eşini öldürdüğünü söyleyerek polise teslim olmuştu. Ancak yapılan araştırmada olay yerinde Kader K. ile birlikte bazı aile üyelerinin olduğu tespit edilince soruşturma derinleştirilmişti. Polis olayda kullanılan silahla birlikte Kader K.’nın erkek kardeşi Alican Ş.’yi gözaltına aldı. Polis, cinayeti Kader K.’nın halen firarda olan babası Ali Ş.’nin işlemiş olabileceğini değerlendiriyor.

CİNAYETİ İTİRAF ETTİ POLİS İNANDIRICI BULMADI
Kuzguncuk’ta önceki gece yarısı saat 02.00 sıralarında uzun süredir işsiz olan Serhat K. tabancayla vurularak öldürülmüştü. Olaydan sonra polise teslim olan eşi Kader K., eşiyle aralarının bozuk olduğunu söyleyerek “Ayrı yaşıyorduk. Olay günü konuşmak için beni çağırdı, yanına gittim. Daha önce beni ölümle tehdit ediyordu. Tartıştık, beni yine dövmeye başladı. Belindeki tabancayı alarak kendimi korumak için ateş ettim. Sonra oradan korkup kaçtım” dedi.

OLAY YERİNİNDE BAŞKALARININ BULUNDUGU TESPİT EDİLDİ
Üsküdar, İlçe Emniyet Müdürlüğü tarafından olayla ilgili yürütülen soruşturmada genç kadının ifadesindeki bazı çelişkiler üzerine soruşturma derinleştirildi. Cinayet sırasında Kader K.’nın yanında bazı aile fertlerinin olduğu tespit edildi. Bu gelişme üzerine polis olay yerinde bulunduğu belirlenen Kader K.’nın erkek kardeşi Alican Ş.’yi gözaltına aldı. Şüphelinin üzerinden olayda kullandığı tabanca çıktı. Kader K.’nın babası Ali Ş. ise tüm aramalara rağmen bulunmadı. Polis cinayeti Ali Ş.’nin işlemiş olabileceğinin değerlendirildiğini söylediler.

ŞÜPHELİLER ADLİYEYE SEVK EDİLDİ
Poliste işlemleri tamlanan Kader K. ve kardeşi Alican Ş. adliyeye sevk edilirken olayla ilgili soruşturmanın çok yönlü sürdüğü öğrenildi. Öte yandan olayda hayatını kaybeden Serhat K.’nın hırsızlık, tehdit, uyuşturucu bulundurmak suçlarından sabıkası olduğu belirlendi.
 

 

Düzenleyen:  - YAŞAM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...