Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Çöpte bulduğu bomba elinde patladı

Düzenleyen: / Kaynak: AA
Çöpte bulduğu bomba elinde patladı

YAŞAM Haberleri  / AA

Başkent'te hurda toplayıcısı Mehmet B, çöpte su borusuna benzeterek evine götürdüğü cismi kurcalarken meydana gelen patlamada yaralandı.

Başkentte bir hurda toplayıcısı, çöpte su borusuna benzeterek evine götürdüğü cismin patlaması sonucu yaralandı. Yapılan incelemede cismin boru tipi bomba olduğu anlaşıldı.

Alınan bilgiye göre, hurda toplayıcılığı yaparak geçimini sağlayan Mehmet B, akşam saatlerinde evinin de bulunduğu Ertuğrulgazi Mahallesi'nde Erdem Caddesi ile Aydınlar Sokak'ın kesiştiği yerdeki bir çöp bidonunda bulduğu 4 adet su borusu şeklindeki cismi evine götürdü.

Bulduğu hurdaları inceleyen Mehmet B, su borularını keserek ayırmaya başladı. Bu sırada meydana gelen şiddetli patlamada eli parçalanan ve vücudunda yanıklar oluşan Mehmet B'nin yardımına komşuları koştu.

Bir araçla İbn-i Sina Hastanesine götürülen Mehmet B. ameliyata alındı.

Patlamanın ardından evde, civardaki çöp bidonlarında ve Mehmet B'nin eve su borusu zannederek getirdiği cisimler üzerinde inceleme yapan polis ekipleri, başka bir patlayıcıya rastlamadı.

Mehmet B'nin yakınlarından biri, saat 20.00 civarında tüp patlaması şeklinde bir ses duyduklarını belirterek, "Çıktım, baktım. Komşum çöpten bomba bulmuş. Çöpe biri hazır bomba atmış. Alüminyumdan yapılmış. Keseri vurunca da patlamış." dedi.

Mehmet B'nin kardeşi de "Konteynırdan malzemeyi alıyor, oraya götürüyor, boşaltmaya çalışıyor. Keserle vururken o da patlıyor. Parmakları yok." diye konuştu.

Tedavi altına alınan Mehmet B'nin hayati tehlikesinin bulunmadığı öğrenildi.

Düzenleyen:  - YAŞAM
Kaynak: AA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...