Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Hasta taşıyan ambulans minibüsle çarpıştı: 7 yaralı

Düzenleyen:
Hasta taşıyan ambulans minibüsle çarpıştı: 7 yaralı

YAŞAM Haberleri

Antalya’nın Manavgat ilçesinde, özel bir hastaneye ait ambulans, minibüs ile çarpıştı. Kazada, ambulansın içinde bulunan hastanın da yer aldığı 7 kişi yaralandı.

Edinilen bilgiye göre, dün gece Manavgat’tan Antalya’ya hasta götürmekte olan Soner Deniz’in kullandığı özel bir hastaneye ait 07 LOY 04 plakalı ambulans, Manavgat-Antalya D-400 karayolu Evrenseki mevkii Kömürcüler kavşağında Bilhan Er’in kullandığı 07 LRT 98 plakalı minibüs ile çarpıştı. Her iki aracın da hurdaya döndüğü kazada ambulans şoförü Soner Deniz, ambulansta bulunan hemşire Esra Aslan, Ekrem Köksal ve Antalya’ya götürülen hasta Şehmus Ağaçdelen ile minibüs şoförü Bilhan Er ile yanında bulunan Nazile Çalbak ile Kadircan Çoban yaralandı. Manavgat Devlet Hastanesi ve özel hastanelere kaldırılan yaralılardan minibüs şoförü Bilhan Er’in başında ve yüzünde kesiklerin oluştuğu, diğer yaralıların ciddi bir durumlarının olmadığı bildirildi.

Düzenleyen:  - YAŞAM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...