Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Kalp profesörüydü, kalp krizinden öldü

Düzenleyen:
Kalp profesörüydü, kalp krizinden öldü

YAŞAM Haberleri

Sivas Cumhuriyet Üniversitesi (CÜ) Kalp ve Damar Cerrahisi Ana Bilim Dalı öğretim üyesi 47 yaşındaki Prof. Dr. Ufuk Yetkin, üniversitenin misafirhanesinde geçirdiği kalp krizi sonucu hayatını kaybetti.

Olay, sabaha karşı 00.30 sıralarında CÜ misafirhanesinde meydana geldi. 15 ay önce CÜ Kalp ve Damar Cerrahisi Anabilim Dalı Öğretim Üyesi olarak göreve başlayan Prof. Dr. Ufuk Yetkin, gece saatlerinde misafirhaneye gelerek odaya çıktı. Prof. Dr. Yetkin'in odasını telefonla arayan misafirhane personeli, bir süre haber alamayınca odaya çıktı. Prof. Dr. Yetkin'in cansız bedeni ile karşılaşan görevliler daha sonra durumu sağlık ekiplerine haber verdi. Sağlık ekipleri Yetkin'in kalp krizi sonucu hayatını kaybettiğini belirlerken polis de olay yerinde incelemede bulundu. Bilimsel çalışmalarıyla dikkat çeken Prof. Dr. Yetkin'in bekar olduğu öğrenilirken, çevresindekiler tarafından sevilen bir isim olduğu öğrenildi. Prof. Dr. Yetkin'in cenazesi hastanede düzenlenecek törenin ardından toprağa verilmek üzere memleketi İzmir'e gönderilecek.

Düzenleyen:  - YAŞAM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...