Dünyanın en güzel kedileri İstanbul'da bir araya geliyor

Düzenleyen:
Dünyanın en güzel kedileri İstanbul'da bir araya geliyor

YAŞAM Haberleri

Türkiye'nin en büyük derneklerinden olan Dünya Kedi Irkları Derneği öncülüğünde bu yıl yine İstanbul'da büyük bir yarışma düzenleniyor.

Dünyanın en güzel kedileri 15-16 Ekim tarihlerinde World Cats Show 2016 organizasyonuyla bir araya geliyor. Dünyanın en büyük kedi şovuna sahiplik yapacak olan İstanbul kapılarını dünyanın dört bir yanından gelecek hayvansever ve kedi dostları için açıyor. Dünya Kedi Irkları Derneği öncülüğünde İstanbul Acıbadem'de yer alan Doğa Koleji'nde düzenlenecek World Cats Show 2016, 15-16 Ekim tarihlerinde yapılacak. Her yıl olduğu gibi bu sene de hayvansever ve kedi sahiplerinin büyük bir heyecanla beklediği ve hazırlandığı yarışmada katılımcılara ve konulara birbirinden güzel sürprizler hazırlandı. Almanya, Bulgaristan ve Türkiye işbirliği ile düzenlenecek yarışmada kedi severlerin kalbi İstanbul'da atacak. Binlerce ziyaretçinin kabul edileceği ve Türkiye genelinde Doğa Kolejleri'nde özel yapılacak olan kedi yarışmalarının sonuçlanacağı bu dev organizasyona katılımın binleri bulması bekleniyor. Dünyanın bir çok ülkesinden de Catter (kedi yetiştiricileri) ve ülkemizde yer alan en özel kedi ırkları yarışmada yerini almış olacak.

2016'NIN YILDIZLARI SEÇİLİYOR

Dünya Kedi Irkaları Derneği tarafından düzenlenen World Cats Show 2016'da dünyanın en güzel kedileri kendi dallarında yarışarak birincilik için sahneye çıkacaklar. Dünyanın sayılı kedi gözlemcisi ve hakemlerinden olan Anneliese Hackmann (Almanya), Alina İngor (Bulgaristan), Dieter Meister (Almanya), David Meister (Almanya), başta olmak üzere yardımcıları olan Mehmet Emin Hocaoğlu (Türkiye), Yasemin Hocaoğlu (Türkiye) ve Onur Sacik (Türkiye), birbirinden özel ırk ve güzellikte olan kedileri seçmek için karar verecekler. 15-16 Ekim tarihlerinde düzenlenecek yarışmada kediler ring yarışmalarına çıkarak kupa kazanmaya çalışacaklar. Başta British, Scottish ve Persian Exotic olmak üzere en özel showlarla en iyi kediler, gözlemci hakemler tarafından İstanbul'da seçilecekler.

Düzenleyen:  - YAŞAM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...