Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Mantar toplarken kaybolmuştu, cesedi bulundu

Düzenleyen:
Mantar toplarken kaybolmuştu, cesedi bulundu

YAŞAM Haberleri

​Kastamonu’da 4 gün önce mantar toplarken kaybolan şahsın, yapılan aramalar sonucunda cansız bedenine ulaşıldı.

Edinilen bilgiye göre, İnebolu’ya bağlı Deresökü köyünde 16 Ekim Pazar günü ailesiyle birlikte mantar toplamaya giden Ekrem Tümer, yoğun sis nedeniyle yolunu kaybetti. Ekrem Tümer, bir süre sonra geri dönmeyince ailesi jandarmadan yardım istedi. Deresökü köyünde arama-kurtarma çalışmalarına jandarma, AFAD ve Ulusal Medikal Kurtarma ekipleri katıldı. Jandarma, AFAD ve UMKE ekiplerinden oluşan yaklaşık 70 kişilik ekiple 4 gün boyunca her yerde aranan Ekrem Tümer’in İnebolu’ya bağlı Hacıibrahim köyü ile Devrekani’ye bağlı Erenler köyü arasındaki derede cansız bedenine ulaşıldığı öğrenildi.
İnilmesi güç bir noktada bulunan Tümer’in cenazesinin dereden çıkartılarak otopsi için Ankara Adli Tıp Kurumu'na gönderildiği belirtildi. Tümer’in, yapılan otopsinin ardından kesin ölüm sebebi belirlenebilecek.

Düzenleyen:  - YAŞAM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...