HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__

Çekmeköy'de İETT şoförü darp edildi

Düzenleyen: /
Çekmeköy'de İETT şoförü darp edildi
İett, Kavga, Haber

YAŞAM Haberleri

İstanbul Çekmeköy'de otobüse durak haricinde binmek isteyen bir yolcu ile İETT şoförü arasında çıkan kavga sonucu şoförün kolu kırıldı.

Edinilen bilgiye göre olay, Çekmeköy Çamlık durağında sabah saatlerinde meydana geldi. Bir yolcu otobüse durak haricinde binmek istedi. Otobüs şoförü yolcuyu durak haricinde yolcu alamayacağı konusunda uyardı. Otobüs şoförü kısa sürede sona eren tartışmanın ardından otobüs durağa ilerleyerek kalkış için sırasını beklemeye başladı. Bu esnada bir şahıs bağırarak otobüse doğru ilerledi. Şahsın kısa süre önce tartıştığı kişi olduğunu anlayan otobüs şoförü, kabinin kapısını açarak tepki gösterdi. Bunun üzerine tartışma kavgaya dönüştü. Otobüse giren şahıs, şoförü şoför mahalline iterek vurmaya başladı. Durumu gören vatandaşlar otobüse giderek şahsı durdurmaya çalıştı. Vatandaşların çabalarına rağmen darp edilen şoförün kolu kırıldı. Vatandaşlar şoförü darp eden şahsı otobüsten uzaklaştırılırken, şoför ise tedavi edilmek üzere çevredeki hastaneye kaldırıldı.
 
Bu gibi durumların olmaması için özen gösterilmesi gerektiğini söyleyen bir otobüs şoförü, “Sürekli olan bir şey. Söylemeye gerek yok. Metrobüste olan olay her şeyi aydınlatıyor. Olayı bende sosyal medyadan, arkadaşlardan öğrendim. Herhangi bir bilgiye sahip değilim ama olmaması için özen gösterilsin. Yeter artık” dedi.
 
Şoförün duraktan dönüp başka bir yerden yolcu aldığı için kavga çıktığı söyleyen bir vatandaş ise, “Net bilmiyorum ama otobüs şoförü caminin önündeki duraktan dönüp başka yerden alıyor yolcuyu. Sırada yolcular varken duraktan bir kişiyi almış. Yolcuyu neden almış kavgası çıkmış. Ben böyle duydum” şeklinde konuştu.

Düzenleyen:  - YAŞAM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...