Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Kayseri'de zehir tacirlerine operasyon, 6 kişi tutuklandı

Düzenleyen:
Kayseri'de zehir tacirlerine operasyon, 6 kişi tutuklandı

YAŞAM Haberleri

Kayseri'de uyuşturucu ticareti yaptıkları iddiasıyla gözaltına alınan 32 zanlıdan 6'sı tutuklandı

Kayseri'de 27 adrese düzenlenen eş zamanlı operasyonda, uyuşturucu ticareti yaptıkları iddiasıyla gözaltına alınan 32 zanlıdan 6'sı tutuklandı.İl Emniyet Müdürlüğü Uyuşturucu ile Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından düzenlenen operasyonda gözaltına alınan 32 zanlıdan 17'si emniyetteki ifadelerinin ardından salıverildi. Adliyeye sevk edilen 15 zanlıdan 6'sı çıkarıldığı mahkemece tutuklandı. Zanlılardan 9'unun savcılıktaki sorguları devam ediyor.
Kayseri'de dün 27 adrese düzenlenen eş zamanlı operasyonda, 18 gram sentetik uyuşturucu, 11 gram esrar, 24 gram sentetik kannabinoid , 150 gram eroin, bir kök Hint keneviri, bir uyuşturucu hap, ruhsatsız 10 tabanca ve 8 av tüfeği, 2 kurusıkı tabanca, 4 bıçak, birer kılıç ve kama ile 79 fişek ele geçirilmiş, 32 kişi gözaltına alınmıştı.

Düzenleyen:  - YAŞAM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...