HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__

4 yaşındaki Irmak'ın cansız bedeni bulundu

Düzenleyen: /
4 yaşındaki Irmak'ın cansız bedeni bulundu
Irmak, Irmak Cesedi, Manisa, Haber

YAŞAM Haberleri

Manisa'nın Alaşehir İlçesi'nde 8 gündür kayıp olan 4 yaşındaki Irmak Kupal'ın cesedi, bugün saat 16.35'te, H.A.'nın gömdüğünü söylediği bölgede yürütülen çalışmalarda bulundu.

Toprağın 1.5 metre altında bulunan ve üstünde son giydiği elbisesi olduğu görülen Irmak Kupal'ın cesedinin bulunduğu yerin çevresi, güvenlik şeridiyle çevrildi. Savcının olay yerine gelerek inceleme yapmasının ardından minik çocuğu cesedinin otopsiye gönderilecek. Minik Irmak'ın cesedinin bulunduğu haberini alan ailesi ve yakınları gözyaşlarına boğuldu.

TOPRAĞA GÖMÜLMÜŞ HALDE BULUNDU

Ilıca Mahallesi Sarıkız mevkisindeki 4 dönümlük bağda sürdürülen çalışmalarda, Irmak Kupal'ın (4) cesedi toprağa gömülmüş bulundu. Cesedin bulunmasının ardından bölgeyi güvenlik şeridine alan güvenlik güçleri, olay yerinde inceleme başlattı.

14 EKİM'DEN BERİ KAYIPTI

Alaşehir'de 14 Ekim'de sokağa oynamaya çıkan 4 yaşındaki Irmak Kupal'dan haber alınamaması üzerine arama çalışması başlatılmıştı. Evin çevresindeki ormanlık alan ve dere yataklarında küçük kızın izine rastlanamamıştı. Çocuğun ayak tırnaklarındaki genetik rahatsızlığın etkisiyle uzun süre yürüyemeyeceği ve kaçırılmış olma ihtimalinin ağırlık kazanması nedeniyle arama çalışmalarına 16 Ekim'de ara verilmişti.

4 yaşındaki Irmak'ın cansız bedeni bulundu

CİNAYETİ CANLI YAYINDA İTİRAF ETMİŞTİ

Irmak Kupal'ı öldürdüğünü katıldığı televizyon programında itiraf eden zanlı H.A, dün geniş güvenlik önlemleri altında Alaşehir Adliyesine sevk edilmiş ve mahkemece "canavarca hisle öldürmek" suçundan tutuklanmıştı.

ZANLI HÜCREDE İZLENİYOR

Olayın ardından tutuklanarak Alaşehir M Tipi Kapalı Ceza İnfaz Kurumu'nda tek kişilik hücreye konulan katil zanlısı H.A.'nın 24 saat güvenlik kamerasıyla izlendiği, ayrıca kapısının önünde bir infaz koruma memurunun nöbet tuttuğu öğrenildi. 

İLK OLARAK AYAKKABININ BULUNDUĞU YERE GÖMMÜŞ
Olayı soruşturan Alaşehir Cumhuriyet Savcısı'nın bu Sabah H.A. ile görüşme yapmak için cezaevine gittiği öğrenildi. Savcının H.A.'ya, olay yerine getirildiğinde çocuğu gömdüğünü söylediği yerde Irmak'a ait bir ayakkabı tekinin bulunduğunu ancak çocuğun cesedinin orada olmadığını, bunun nedenini sorduğu öğrenildi. Savcının sorusuna H.A.'nın, minik Irmak'ı ilk önce ayakkabının bulunduğu yere gömdüğünü, ancak toprağın kabarık halde durması üzerine buradan çıkardığını, o sırada ayakkabının düşmüş olabileceğini söylediği belirtildi. H.A.'nın daha sonra Irmak'ın cesedini ayakkabının bulunduğu yerden 200 metre taşıyıp, bölgedeki bir tavuk çiftliğinin arkasında yer alan bir üzüm bağına gömdüğünü söylediği öğrenildi. H.A.'nın Savcıya, o çevreyi çok iyi bildiğini, daha önceden birçok kez arkadaşlarıyla birlikte orada alkollü içki içtiğini söylediği belirtildi. Bunun üzerine bu sabah ekiplerin, 5 küçük iş makinası ve belediye işçilerinin küreklerle H.A.'nın minik Irmak'ı gömdüğünü söylediği yerde başlattığı kazı çalışmaları sürüyor. Ceset arama köpekleri 'Ateş' ve 'Barbi' de çalışmalara katılıyor. Ancak, aramalardan bir sonuç çıkmadı. Öte yandan; Manisa İl ve Alaşehir İlçe Emniyet Müdürlüğü, çevrede bulunan 24 güvenlik kamerası görüntüsünün geçmişe dönük kayıtlarını inceliyor. Ayrıca aramaları takip eden vatandaşların tepkili olduğu, güvenlik nedeniyle oluşan risk yüzünden H.A.'nın olay yerine 2'inci kez getirilmediği öğrenildi.
Manisa İl Emniyet Müdürü Fevzi Bilgiç, olay yerine gelip çalışmaları inceledi. İl Emniyet Müdürü Bilgiç, baba Bilal Kupal ile de görüştü. Bilgiç, acılı baba Bilal Kupal'a "Alimizden gelen çalışmaları yapıyoruz. Bende başından beri buradayım. 3 gündür buradayım. İnşallah sonuca ulaşırız"
Acıbı baba Bilal Kupal ise basın mensuplarının sorularını yanıtsız bıraktı.
Öte yandan aileye komşu olan katil zanlısının evinin kapısının mühürlendiği, çevresinde polislerin beklediği görüldü.

Düzenleyen:  - YAŞAM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...