HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__

Şoförler kask mı taksın,zırh mı giysin!

Düzenleyen:
Şoförler kask mı taksın,zırh mı giysin!
Trafik Kazaları, Haber

YAŞAM Haberleri

İstanbul, nüfusun yoğun olmasıyla gün geçmiyor ki kazalar ya da trafik tartışmaları yaşanmasın.

Dün bilindiği üzere Çamlık-Ayrılık Çeşme hattında İETT şoförüne saldırı olmuş,4 kişi tarafından kolu kırılmıştı.İşte bu noktada sürekli olarak bu sosyal sorunları iyileştirmek adına Zahrettin Çelik’in yazıp yönettiği ‘Kazasız Kul Olmaz ’oyunuyla trafik kuralları ile ilgili televizyon ve tiyatro projeleri yürütmekteler. Ekip, sıkça yaşanan otobüs,metrobüs, taksi, minibüs hadiselerine dikkat çekmek için görüşlerini aktardı.

Şoförler kask mı taksın,zırh mı giysin!

Çelik, şoförlerin yolculardan gördükleri şiddet çok tehlikeli hal alıyor Seyir halindeyken böyle bir tartışmanın yaşanması halinde Allah korusun fatura bütün yolculara yansıyabilir.Şoförler emanet canlar da taşıdığı için üzerinde on defa düşünülmesi gereken bir olgu. Her birkaç günde bir olay çıkıyor şoförler kask mı taksın,zırh mı kuşansın.. bu şekilde yürümez.İstanbul Gelişim Sanat olarak şunu öneriyoruz: Yetkili makamlarca şiddeti uygulayan kişiler meydanlardaki led ekranlarında afişlerde ifşa edilsin. Biz,cezadan değil gelişimden yanayız.

Düzenleyen:  - YAŞAM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...