HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__

Kahramanmaraş'ta elektrikli süpürgeye yavrulayan fare şaşırttı

Düzenleyen: /
Kahramanmaraş'ta elektrikli süpürgeye yavrulayan fare şaşırttı
Kahramanmaraş, Elektrikli Süpürgeye Yavrulayan Fare, Fare, Haber

YAŞAM Haberleri

Kahramanmaraş'ın Andırın ilçesinde daha önce çamaşır makinesi tamirini yaparken yılanla karşılaşan beyaz eşya tamircisi Battal Güzel, bu kez de elektrikli süpürge tamirinde fare yavruları ile karşılaştı.

Yeni Mahalle'de beyaz eşya tamirciliği yapan Battal Güzel, tamir için işyerine getirilen bir elektrikli süpürge içerisinde 7 fare yavrusu ile karşılaştı.

Daha önce çamaşır makinesi tamiri yaparken yılan gören tamirci bu kez de fare yavrularıyla karşılaşmanın şaşkınlığını yaşadı. Güzel, AA muhabirine yaptığı açıklamada, 11 yaşından buyana tamircilik yaptığını söyledi. Süpürgeyi açtıklarında içinden 7 fare yavrusu çıktığını dile getiren Güzel, "Fare yavrularını görünce şok oldum. Yaklaşık 30 yıldır bu işi yapıyorum, böyle bir durumla karşılamamıştım. Süpürgenin hortumunda giren fare, 
toz torbasının bulunduğu yere yuva yapmış. Uzun süre çalışmadığı için sürekli giriş çıkış yapmış. Makine çalışsa olmazdı." dedi.

Daha önce de çamaşır makinesinden yılan çıktığını dile getiren Güzel, zaman zaman ender durumlarla karşılaştığını ama yılan görünce çok korktuğunu sözlerine ekledi.

Düzenleyen:  - YAŞAM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...