HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__

Meteoroloji uyardı! Yarından itibaren...

Düzenleyen: /
Meteoroloji uyardı! Yarından itibaren...
Meteoroloji, Hava Durumu, Yağış, Yağmur, Haber

YAŞAM Haberleri

Türkiye bugünden itibaren yeni bir yağışlı hava sisteminin etkisine giriyor. Ege'nin kuzey kesimleri, Marmara'nın güney ve doğusu, Batı Karadeniz'in iç kesimleri, İç Anadolu'nun kuzeybatı kesimlerinde sağanak yağış bekleniyor. Bu yağışlar Afyonkarahisar, Eskişehir ve Ankara çevrelerinde daha hafif yağışlar şeklinde görülecek.

Yurdun kuzey, iç ve batı kesimlerinin parçalı yer yer çok bulutlu, Marmara'nın güneydoğusu, Batı Karadeniz, Orta Karadeniz kıyıları ile Ankara, Eskişehir, Çankırı, Çorum, Afyonkarahisar, Kütahya, Giresun ve Trabzon çevrelerinin sağanak yağışlı, diğer yerlerin az bulutlu ve açık geçeceği tahmin ediliyor.
 
İSTANBUL'A YAĞIŞ GELİYOR
 
Sıcaklıkların kuzey ve iç kesimlerde 2 ila 4 derece azalması bekleniyor. Sıcaklık değerlerinde düşüş pazartesi günü de devam edecek.Gece saatleri itibariyle sıcaklık düşüşü iç kesimlerde kendini hissettirecek. Pazartesi yurdun kuzey ve doğu kesimlerinde yağışlı hava sisteminin etkisi görülecek. İstanbul'da da pazartesi günü itibariyle hafif yağmur geçişleri bekleniyor.
 
3 İLE KAR UYARISI
 
Doğu Anadolu'nun doğusunda, Erzurum, Kars, Ağrı çevrelerinde yağmur şeklinde başlayacak yağış, pazartesi gece saatlerinden sonra karla karışık yağmur ve kar şeklinde olacak. Salı günü itibariyle de bölgede kar şeklindeki yağışlar devam edecek.
 
Pazartesi ve salı gününde Doğu Karadeniz kıyı şeridindeki yağışların da kuvvetli olması tahmin ediliyor. Trabzon, Rize ve Artvin yer yer kuvvetli yağış bekleniyor. Salı günü sıcaklıklarda düşüş özellikle iç kesimlerde hissedilecek.

Habertürk

Düzenleyen:  - YAŞAM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...