HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__

Tekirdağ'da iki grup arasında çatışma çıktı: 1 ölü, 2 yaralı

Düzenleyen:
Tekirdağ'da iki grup arasında çatışma çıktı: 1 ölü, 2 yaralı
Tekirdağ, Haber

YAŞAM Haberleri

Çerkezköy'de iki grup arasında sokakta henüz nedeni belli olmayan tartışma sonucu tabanca ve tüfeklerin kullanıldığı çatışmada, yoldan geçen 40 yaşındaki Yıldıray Destan göğsüne isabet eden kurşunla öldü, 2 kişi de yaralandı.

Olay, dün gece Çerkezköy'ün Bağlık Mahallesi'nde meydana geldi. C.D. ve Y.D. arasında henüz bilinmeyen bir nedenle başlayan tartışmada kısa bir süre sonra yanlarında bulunun kişilerin de devreye girmesiyle tabanca ve tüfeklerin de kullanıldığı silahlı çatışmaya dönüştü. İki grup arasında devam eden silahlı çatışma sırasında yoldan geçen Yıldıray Destan, göğsünden yanındaki eşi 36 yaşındaki Yaşariye Destan omzundan, 19 yaşındaki Mahsun Tuncalı ise vücuduna isabet eden saçmalarla ağır yaralandı. Çerkezköy Devlet Hastanesi'ne kaldırılan yaralılardan Yıldırım Destan doktorların tüm müdahalesine rağmen hayatını kaybetti, aşi Yaşariye Destan ve Mahsun Tuncalı ise hayati tehlikeleri nedeniyle yoğun bakıma alındı. Yıldıray Destan'ın yakınları acı haber üzerine hastane önünde sinir krizi geçirdi. Silahla çatışan gruplar ise olay yerinden kaçtı.

MAHALLEYE OPERASYON: 5 GÖZALTI

Gece olayın ardından geniş güvenlik önlemli alan polis ekipleri, bugün şüphelileri yakalamak için mahalleye operasyon düzenleyip 10 evde arama yaptı.Mahalle sakinlerinin polis ekipleri ve gazetecilere tepki gösterdiği operasyon sırasında polis, kapısı kilitli bir eve pencereden girdi. Operasyonda olaya karıştıkları iddiasıyla 5 kişi gözaltına alınırken, 3 tabanca ele geçirildi. Polisin olayla ilgili soruşturması sürüyor.

Düzenleyen:  - YAŞAM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...