Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Kakaoyla kırışmayı geciktirin

Düzenleyen:
Kakaoyla kırışmayı geciktirin

YAŞAM Haberleri

Vazgeçilmezimiz olan çikolatanın ham maddesi kakao da cildimize inanılmaz güzellikler katıyor.

Evet, bu müthiş ‘şey’ kırışıklarla savaşıyor. Hem de hem cilt üzerinde hem deri altında. Uzmanlar, kakaonun içeriğindeki bol antioksidan ve vitaminler sebebiyle ciltteki solgunluğu aldığını, kırışıklık oluşumunu geciktirdiğini, siyah noktaları azalttığını ifade ediyor. Aşağıda tarifini vereceğimiz kakao maskesiyle bütün bu faydalardan yararlanmak mümkün. Bu maske ile cilt canlanacak, daha genç bir görünüme bürünecek, deri altında kan akışı hızlanacağından cildiniz canlı bir görünüme kavuşacak, cilt nemlenecek ve kırışıkların oluşmasını bu yolla geciktirecek. 

İŞTE KAKAO MASKESİ

2 yemek kaşığı kakao tozu, 1 yemek kaşığı yoğurt, 1 yemek kaşığı balı (mümkünse evde yapılan yoğurt, doğal bal) karıştırın. Çok koyu ise biraz su ilave edebilirsiniz ama krem kıvamında olmasına dikkat edin. Bu karışımı önceden ılık suyla yıkayıp kuruladığınız temiz cildinize uygulayın. 10-15 dakikada kuruyacaktır. Kuruyunca bol suyla durulayın.

 

Düzenleyen:  - YAŞAM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...