HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__

Tuvalete giren genç kıza bunu yaptı, 3 yıl hapis yedi

Düzenleyen: /
Tuvalete giren genç kıza bunu yaptı, 3 yıl hapis yedi
Temizlikçi, Tuvalet, Taciz, Hapis, Haber

YAŞAM Haberleri

Kayseri'de Hunat Çarşısı kadınlar tuvaletinde genç bir kıza sarkıntılık yaptığı iddiasıyla tutuksuz yargılanan temizlik işçisine 3 yıl hapis cezası verildi.

Kayseri 1. Ağır Ceza Mahkemesi'nde görülen davada tutuksuz sanık İ.A. ve mağdure C.Ç. ile avukatlar hazır bulundu. Sanık İ.A., Melikgazi ilçesi Hunat Çarşısı'nda temizlik görevlisi olduğunu belirterek, "Olay günü kadınlar tuvaletini temizlerken mağdure geldi. Temizlik yaptığımı söyledim ama saçlarını düzeltip çıkacağını belirtti" dedi. Mağdure C.Ç. ise ifadesinde "Ben tuvaletteydim. Sanık kadınlar tuvaletini temizliyordu. Ben saçlarımı düzeltirken bana ne güzel saçımın olduğunu söyledi ve arkamdan tacizde bulundu" dedi. Mahkeme heyeti yapılan yargılama sonucu tutuksuz sanık İ.A.'ya 'sarkıntılık' suçundan 3 yıl hapis cezası verdi.

Düzenleyen:  - YAŞAM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...