HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__

Kağıthane'de yangın çıktı, mahalle sokağa döküldü

Düzenleyen: /
Kağıthane'de yangın çıktı, mahalle sokağa döküldü
Kağıthane, Kağıthane Yangın, Haberler, Haber

YAŞAM Haberleri

Kağıthane'de bir apartmanın çatısında çıkan ve mahalleliyi sokağa döken yangın, itfaiye ekiplerinin müdahalesiyle kısa sürede söndürüldü.

Yangın, Kağıthane Merkez Mahallesi Kayapınar Sokak no:40'teki apartmanın çatısında meydana geldi. Henüz belirlenemeyen bir nedenle binanın çatısı yanmaya başladı. Kısa süre büyüyen alevler bütün çatıyı sardı. Mahalle sakinlerinin ihbarı üzerine olay yerine çok sayıda itfaiye ekibi sevk edildi. Yangını gören mahalle sakinleri kendilerini sokağa attı ve itfaiye ekiplerinin çalışmalarını meraklı gözler ile izledi. İtfaiye ekipleri, yangını daha fazla büyümeden kontrol altına aldı. Yangında ölen ya da yaralanan olmazken, evin çatısı kullanılamaz hale geldi. Mahalle sakini Ahmet Yılmaz, "Evde uyuyordum. Uyandım karşı tarafın çatısının yandığını gördüm. Bize, neden yandığının bilgisi verilmedi. Yangın elektrik akımından da olabilir, kısa devreden de çıkmış olabilir' diye konuştu. Yangın ile ilgili soruşturma başlatıldı.

Düzenleyen:  - YAŞAM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...