HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__

Ne yaptın Mehmet Reis!

Düzenleyen:
Ne yaptın Mehmet Reis!
Bodrum, Balıkçı Teknesi, Mehmet Reis, Haber

YAŞAM Haberleri

Bodrum’a bağlı Torba Mahallesi açıklarında avlanan gırgır teknesi ’C.Mehmet Reis 1’, mekanik arıza nedeniyle açık denizdeki balık çiftliğine girince, binlerce balık telef oldu.

Torba Mahallesi açıklarındaki İkiz Adalara bir mil uzaklıkta, kardeşi 47 yaşındaki İsmail Atıcı’ya ait 23 metre uzunluğundaki ’C.Mehmet Reis 1’ adlı gırgır teknesiyle avlanan Mehmet Atıcı, bugün 08.00 sıralarında tekneyle özel bir şirkete ait çipura ve levrek üretimi yapılan balık çiftliğinin havuzuna girdi. Kafesleri parçalayarak havuzların içine dalan gırgır teknesi, bölgede avlanan bazı amatör balıkçılarca görüntülendi. O anları kaydeden balıkçılardan biri "Eyvah eyvah havuzlara giriyor, tam giriyor dümeni kitlendi galiba" derken; diğerinin "Kaptan uyudu galiba, havuzlara girdi o kadar bağırdık ama sesimizi duyuramadık" dediği duyuldu.

Ne yaptın Mehmet Reis!

Olaydan sonra iki havuzun tamamen bir havuzun ise yarısının parçalandığı ve binlerce balığın denize boşaldığı belirtildi. Sahil güvenlik ekipleri, olayla ilgili soruşturma başlattı. Özel şirket yetkilileri ise zarar tespit çalışmalarının başladığını söyledi.

Ne yaptın Mehmet Reis!

’MEKANİK ARIZA’

Olaydan sonra ifade vermek için Sahil Güvenlik Komutanlığı’nda olan balıkçı teknesinin kaptanı ve sahibi İsmail Atıcı, "Tekneyi kardeşim Mehmet Atıcı kullanıyordu. Mekanik bir arıza nedeniyle kaza meydana geldi. Dümende arıza tespit ettik. Tabii ki isteyerek böyle bir şey olmaz çok üzgünüm. Ama iddia edildiği gibi zararın çok büyük olduğunu sanmıyorum, yasal işlem yapılıyor" diye konuştu.

Ne yaptın Mehmet Reis!
Ne yaptın Mehmet Reis!

Düzenleyen:  - YAŞAM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...