HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__

TEM'de onarım çalışması (20 Kasım'a kadar gündüz saatlerinde kapalı)

Düzenleyen: /
TEM'de onarım çalışması (20 Kasım'a kadar gündüz saatlerinde kapalı)
Tem, Çalışma, , Haber

YAŞAM Haberleri

TEM otoyolu Ankara-İstanbul istikametinin Hendek-Akyazı arasındaki bölümü onarım ve yenileme çalışmaları nedeniyle 20 Kasım'a kadar 09.00-17.00 saatlerinde trafiğe kapatılacak.

Sakarya'da, TEM otoyolunun Hendek-Akyazı arasındaki bölümü onarım çalışmaları nedeniyle 20 Kasım'a kadar 09.00-17.00saatleri arasında ulaşıma kapatılacak.

Sakarya Valiliğinden yapılan yazılı açıklamada, Hendek Kavşağı ile Akyazı Kavşağı arasında üst yapı onarım ve yenileme çalışmalarının devam ettiği belirtildi.

Bu kapsamda, TEM otoyolunun Ankara-İstanbul yönü Hendek-Akyazı arasındaki bölümünün yarından itibaren 20 Kasım'a kadar her gün 09.00 ile 17.00 saatleri arasında trafiğe kapatılacağı, ulaşımın D-100 karayolundan sağlanacağı ifade edildi.

Açıklamada, gerekli tüm emniyet tedbirlerinin alınacağı ve trafik işaretlemelerinin yapılacağı çalışmalar sırasında sürücülerin trafik işaret ve işaretçilerine uymaları istendi.

Düzenleyen:  - YAŞAM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...