HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__

İzmir'de şüpheli çanta paniği

Düzenleyen: / Kaynak: İHA
İzmir'de şüpheli çanta paniği
Bomba Alarmı, , İzmir, Haber

YAŞAM Haberleri  / İHA

İzmir’in en işlek caddelerinden biri olan Kıbrıs Şehitleri Caddesinde unutulan valiz paniğe neden oldu. Bomba olma ihtimali üzerine fünye ile patlatılan valizden kişisel eşyalar çıktı.

Olay, gece saatlerinde Konak ilçesi Kıbrıs Şehitleri Caddesinde gerçekleşti. Kentin en işlek caddelerinden bir olan Kıbrıs Şehitleri Caddesinde unutulan valiz vatandaşları kuşkulandırdı. Uzun bir süre sahibinin gelmemesi üzerine vatandaşlar durumu polis ekiplerine bildirdi. Olay yerine gelen polis ekipleri çevrede güvenlik önlemleri alarak bomba imha uzmanı çağrıldı. Bomba imha uzmanı tarafından kontrollü bir şekilde Fünye ile patlatılan valizin içinden kişisel eşyalar çıktı. Patlama sonrası rahat bir nefes alan vatandaşlar valizin içinden çıkanlara bakmak için birbiri ile yarıştı. 
Ayrıca kontrollü patlamadan önce alkollü olduğu gözlenen bir vatandaş polis ekiplerine çantanın kendisinin olduğunu ve patlatmaları yönünde taşkınlık çıkardı. 

Düzenleyen:  - YAŞAM
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...